Jump to content
Annons

rozegarden

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. nix tyvärr inte , skivan startas med installationen, men sen tycks den gå upp i rök, trots att jag söker den i datorn..som sagt jag är oteknisk som få =)
  2. rozegarden

    Nödrop

    Jag har nu köpt en ny mick sE electronics x1, samt en ny usb mixer - steinberg UR22 TILL SAKEN hör att den som brukar hjälpa mig dvs min sambo, inte längre är min sambo han tyckte han skulle vara sambo med nån annan, så nu sitter jag här och får fasen inte till det med varken mick eller mixer.. Jag sätter in cd skivan för själva programmet , Cubase ingår däri.. skivan hoppar i gång, och installationsfilen kommer upp.. så långt är jag med. Sedan när allt är klart och jag ska söka efter prgrammet så hittar jag bara en setup file.. och den funkar inte ?!.. och då funkar ej micken heller eftersom den tydligen ska gå via usbn.. jag är helt oteknisk, och har ingen aning om hur jag får mixern samt micken att funka.. Jag blir oerhört tacksam om någon kan guida mig någolunda.. Tack !
  3. förlåt men jag är ny här och skriver i denna tråd trots attdet förmodligen inte hör hit Men jag hittar inte fliken .. vart kan jag skriva ett eget inlägg på denna sida ? Helt snurrig 🙂
×
×
  • Skapa ny...