Jump to content
Annons

AnnaE

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Har inte så mycket trumsynthar överlag. Tänkte mer om det fanns en "expansion" till battery / ezdrummer osv som fokuserat på just det här soundet, iallafall i närheten av det 🙂 Tack för tips!
  2. Hej, Är på jakt efter nya trumbibliotek och letar främst efter sådana som lutar åt massive attack / portishead stil? Eller om det finns någon som kan dela med sig av tips hur man jobbar fram en sånt sound genom mixning. Tacksam för alla tips!! Obs, admin får flytta på denna tråd om den hamnat fel. Mvh, Anna
  3. Hej! (vet inte om jag skriver i rätt ämne för detta, säg till annars) Jag har hört att egot är ett återkommande problem hos många kreativa själar. Dock så känner jag mig ensam om att ha det allra största av dem. Jag startade med musikproduktion för många år sedan, med en extremt stor glädje i att skapa och arrangera. Jag bokstavligt talat spydde ut låtar. Sen kom en dag då jag började djupdyka i mitt arbete, så pass mycket att jag började känna mig konstant missnöjd med allt jag skapade / skapar. Jag vill hela tiden bli ännu bättre och det känns som det äter upp mig på något sätt. Det lustiga var att ju hårdare jag blev mot mig själv, desto bättre blev produktionerna, men glädjen mindre. Nu förtiden kan jag nästan inte visa mina låtar för folk, trots att en del av mig säger att det är bra nog att vara stolt över. Vad beror detta på? och hur kan jag träna bort det? Folk undrar vad jag håller på, har jag blivit galen? Tacksam för svar!
×
×
  • Skapa ny...