Jump to content
Annons

Papercut

Medlem
  • Antal inlägg

    62
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

Om mig

  1. Finns många duktiga här som kan hjälpa dig! Släng iväg ett pm om du vill!
  2. Bouncea WAV, 24 bit hela vägen tills mastringen är klar så är det lugnt!
  3. Även jag kan göra det! Släng iväg ett pm om det vore intressant!
  4. Här är mitt första utkast till bidrag! Kritik mottages tacksamt! https://www.dropbox.com/s/b02ngneb2hiblxu/Regret%20The%20Hour%20-%20Indaba%20Mix%20Contest%20-%20Rikard%20Lindqvist%20160510.wav?dl=0
  5. Sen begriper jag inte valet av reklam.. Vill man ha in mer reklamintäkter borde väl rätt annons på rätt plats vara en bra början? Låt musikaffärer eller liknande annonsera mer! Jämföra bankers sparräntor, viktminskning och Disneys senaste Pixar-film är väl inte det som är mest relevant här? 4sound, thomann osv är väl mer på sin plats och de borde väl kunna tänka sig betala mer för en reklamplats där så gott som alla är någorlunda intresserade av deras produkter?
  6. Reklambanners runtom är helt lugnt men i inläggen? Njaaa... Skönt att det finns bra forum på andra håll nu när detta verkar gå utför.
  7. Ska det vara poppigt/attackigt skulle jag öppnat locket och gått nära strängarna och tangenterna men givetvis på strängsidan!
  8. Hej! Har äntligen tänkt ta tag i detta med akustikbehandling av mitt rum. Rummet är hos mina föräldrar och renoverades nyligen med målning av väggar och fondtapet osv. Av den anledningen varken vill eller får jag göra alltför många hål i väggarna och letar nu efter någon magisk lösning på detta? Alla förslag mottages tacksamt! http://www.primacoustic.com/london.htm Har kollat på Primacoustic London 12 och funderade på om man bara kunde ha dom ståendes mot golvet och lutade mot väggen? Känner att jag har dålig koll på detta område så upplys mig gärna om jag tänker helt fel! 🙂
  9. Har kikat på den också men har redan en preamp jag är nöjd med! Tack för tipset ändå! Är inte wa76an 19"?
  10. Jag kör med Slates VMR och där finns en 1176a som spöar skiten ut Cla76 som jag använde tidigare. Riktigt grym är den men är sugen på hårdvara för att använda vid inspelning främst!
  11. Tack för all input! Kom gärna också med tips på "billiga" 500 series-moduler som är kul!
  12. Papercut

    Warm Audio 76

    Tänkte kolla om någon här har erfarenhet av en WA76. Insåg att jag har lite rackplats över och snart pengar att bränna... Åsikter? Mitt andra alternativ är att börja med 500-series grejer... Vad säger den lilla skaran som fortfarande hänger här? 🙁
  13. Kommer inte riktigt ihåg vilka mickar som användes men de jag kommer ihåg är: Kick, RE-20 och en AKG D12. Virvel: Sennheiser 441 Pukor: Sennheiser 421 OH: Neumann U67 Monorum Neumann M49 Stereorum: Neumann U87 Trummorna spelades in i ett skolprojekt i svenska grammofonstudion så det är tyvärr inte min utrustning hehe.
  14. Vi hade en mikrofon under men kommer inte ihåg vilken.... Kan Bouncea ut trummorna senare ikväll kanske så kan du få lyssna!
×
×
  • Skapa ny...