Jump to content
Annons

Aveton

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag försökte lära mig att spela piano online men det var inte speciellt framgångsrikt. Mitt tips är att om du har en budget på 2-3 tusen så gå till en pianolärare. Det gjorde jag och det blev mycket enklare. När det gäller melodier osv så är det bra att läsa på om musikteori, få en större uppfattning om vad som funkar med vad. www.musikteori.se är en bra sida! Lagom nivå osv. Lycka till!
  2. Förstår hur du menar. Men kursen är mer än bara "såhär gör du i logic pro 9" Det är mycket med hur man producerar musik i allmänhet. Hur EQ och allt egentligen funkar osv. Ska kolla med de om man kan gå kursen med logic pro X!
  3. Ok, har köpt ny dator nu med os mavericks och verkar inte som någon av de torrenter på nätet är kompatibel med logic 9 heller. Ska gå en logic pro 9 kurs i november. Just därför är jag angelägen att ha logic pro 9...
  4. Hej! Vill verkligen få tag i logic pro 9, men hittar verkligen ingenstans man kan köpa det. Vill inte ladda ner det olagligt heller. Vart i hela friden får man tag på det? Är det någon snäll själ som kan sälja sitt om man uppgraderat till logic X? Tacksam för svar!
  5. Så kort och gott, ju större bättre än mindre rum?
  6. Hejsan allihopa! Är rätt ny inom studiobyggandet och har egentligen bara en kort fråga. I dagsläget har jag ett rätt stort sovrum där jag har min studio. Cirka 30 kvm. Är det "för stort" för att ha en studio är? (har inga akustikplattor som dämpar). Däremot vanligt inrett rum liksom. Har för mig att jag läst att rummet inte ska vara för stort, pga ljudvågorna studsar på ett annat sätt. Kanske är en sägning bara eller ligger det sanning bakom det? Tacksam för svar!
×
×
  • Skapa ny...