Jump to content

JMD123

Medlem
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About JMD123

 • Rank
  Nykomling
 1. Tack Erik dP för de konkreta och genomtänkta frågorna! ? Ibland är det svårt att avgöra exakt vad som är orsaken till reaktionerna? Men att de är just reaktioner är, som du säger, ändå positivt. Nu har jag i alla fall fått en förklaring till reaktionerna. Musikvideon och lyriken är tänkt att vara barnvänlig samtidigt som den riktar sig till vuxnas värld och vara provocerande beroende på vem som är publik. Utan att gå in för mycket i detalj om clownerna så har de redan de tufft politiskt och därför fick de själva välja hur mycket de ville dölja ansiktet. För den utifrån kan de ändå upplevas "fegt" när man inte känner till deras motstånd. Men de är inte för maskeringsförbudet som clownerna medverkar. Jag uppskattar dina frågor och beskrivningar! De ger en klarare bild på vad som är vad. Fler får jätte gärna kommentera och ge feedback.
 2. Hej Studiogänget Musikvideon har fått väldigt många tummar upp och väldigt många tummar ner med tanke på hur få views musikvideon har. Ge gärna er feedback på vad ni tycker om musikvideon? Här kan ni se musikvideon: https://www.youtube.com/watch?v=_zkQ4aFWCow
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.