Jump to content

Satory

Medlem
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Satory

 1. Bra sång och skön groove! Låten skulle rent tekniskt behöva ha mer bas och kanske lite mer EDM-inslag och lite bättre mastering. Fixa det och den kommer att snurra på klubbarna sommaren 2017! : )
 2. Version Vers 1

  25 downloads

  Hej på er, Det var ett tag sedan jag var på forumet. Bifogat är en låt jag skivit som framförs av sångaren Sebastian Freij. Jag tar gärna emot feedback. Och skulle denna demo hitta sin väg till någon artist eller personens manegement så är låten till salu : )
 3. Version 2

  64 downloads

  Här kommer version 2 av låten YOU. Nu med bättre arrangemang, mixning och sång.
 4. Jag har inte varit inne på forumet på ett tag. Kul att höra hur grym du har blivit! Du var bra tidigare, men nu är mixningen på proffsnivå. Det är en svår konst att EQ:a så att varje instrument får en så tydlig plats i mixen.
 5. Version ver150222

  35 downloads

  En första version - ge mig input! Den här låten är lite speciell eftersom den innehåller sju olika tonarter och inte bygger på markeringar av andra och fjärde takten. Ge input på hur ni tycker att jag bör göra för att ett bra arrangemang och mix!
 6. Kul SinSonic! Och skulle låten lyfta i den versionen så lovar jag att du får cowriting på låten. Hör av dig när du är redo, jag skickar min mail till dig i ett privatmeddelande : )
 7. Version mp3

  59 downloads

  NÅGON SOM VILL GÖRA EN REMIX? Det här är en låt med retro vibes som nog skulle funka på somriga dansgolv : )
 8. Hundra personer men ingen som ger feedback. Jag får väl göra som Tim Bergling och ge mig ut i den verkliga världen för att få respons : )
 9. Låter överlag riktigt bra. Roligt med någon som lägger upp ett alster som visar ett intresse för melodin. Ett extra plus för violinen vid ca 0:33. Den tycker jag att du skulel kunna leka lite mer med på andra ställen i liten (t.ex. jobba med efterklanger med hjälp av delay etc). Gillar även vocodern (vilken använder du?). Kanske skulle du justera så att det är möjligt att höra texten lite tydligre (blanda mer med sångens ljudfil). Håller med Daniel om att feta basen lite mer. Det är om inte ett bra knep för att ge basen utrymme i mixen när lyssnaren sitter med klena vanliga mobillurar, eller liknande. Rent mixtekniskt tycker jag annars att det låter mycket bra - det är bara att fortsätta och göra klart en färdig version och se till att världen får ta del av din talang!
 10. Version mp3

  107 downloads

  FEEDBACK TACK! Jag vill gärna få respons på det här demon av en låt med ett lite elektroniskt retrosound. Låten är baserad på den instrumentala låt jag laddade upp med namnet Let Me Go i somras, och är från början ett expriment att skriva en hel låt baserad på bara två ackord (Gm och Dm i detta fall). Sången hart jag använt mer som ett instrument i arrangemanget än en vanlig leadvox. Vad är bra och vad tycker ni att jag bör ändra på?
 11. Kanske den vars namn avslutas med ver140715? Om du inte tycker du hör någon skillnad så rekommenderar jag att du avvaktar och lyssnar på versionen med sång som kommer nästa vecka : )
 12. Så AtoneMusic är det lite bättre nu? Jag vet att det genomgående samma ackord, men har tom i den nya versionen lagt in lite diskret funkgitarr (som jag efter inspelningen kört genom en sampler för att få det lite mer elektronisk i soundet).
 13. Tack SinSonic för bra respons! Som du märker är jag inte så van att arrangera låtar elektroniskt, utan är lite yxigt old school i min sätt att jobba.
 14. Satory

  Here's To You

  Riktigt bra röst och låt! Har du gjort något mer sedan 2011? Jag skulle vara intresserad av att få dig att sjunga in några av mina låtar.
 15. Du lyckas med konststycket att få en massivt tung ljudbild som är ändå klar och luftig. Jag gillar verkligen låtens chord progression. Om du skulle lyckas klämma in någon form av lite lugnare stick, baserat på en annan variant av ackorden så skulle låten kunna vara dubbelt så lång och verkligen få låten lyfta varje gån det är dags för de tyngre distade powerackorden. Snyggt jobbat!
 16. Riktigt bra tung refräng. Det märks att du har koll på din mixning. Med lite mer variation i arret så har du goda förutsättningar till en hit - i alla fall om du toplinar med en bra sångmelodi : )
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.