Jump to content

williamleijon

Medlem
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About williamleijon

 • Rank
  På gång
 1. Ja, jag har testat telesladd till båda ingångarna. Jag använder mig av en shure sm-57 och en studioprojects b1, vilka fungerade perfekt i ljudkortet ända tills det lade av. Phantom power är också aktiverat.
 2. Hej. För ett tag sedan köpte jag ett focusrite scarlet 2i4 som helt plötsligt slutade att fungera. Jag fick det utbytt på garantin men bara några dagar sedan hände samma sak med det nya exemplaret. Jag har googlat som en galning men inte hittat någon lösning. Problemet är att ljudkortet inte tar emot något ljud, ingångarna verkar med andra ord vara döda. Indikeringslamporna för ljudnivå lyser inte alls, bortsett från när man kopplar in ljudkortet i usb-uttaget. Då blinkar de orange några gånger. Om det kan spela någon roll vilken dator jag använt är det en Macbook pro från 2009. Vet någon vad som kan vara fel? Det känns lite osannolikt att jag har fått två exemplar som lider av samma tillverkningsfel. Tack i förhand!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.