Jump to content
Annons

ett

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack så mycket för alla svaren!! Edit: har Mac OS X 10.6.8 räcker tydligen inte för Logic pro X. Hur får man tag på nån Logic som passar?
  2. Allt började typ 2005 när jag var hemma hos en vän som hade Logic och en keyboard. Den tekniska biten har aldrig varit min starka sida så jag minns inget mer än att det var Logic, en keyboard, en mac-dator och att vi hade så underbart jävla kul att jag bestämde mig för att en vacker dag när jag har pengar införskaffa mig det hon hade. 9 år senare har jag en mac-dator och pengarna, men kunskapen är fan på noll. Jag frågade idag i musikaffären om de har logic men hänvisades till deras hemsida. innan jag dock köper något vill jag höra från er som vet... Räcker det med att köpa detta Logic Pro X på deras hemsida för 139 euro för att kunna sätta igång direkt och göra kvalitativ trance/ambient-liknande musik?
  3. Tack för svaren! Hur får man tag på Logic 8?
  4. Hej! har en mac os x 10.5.8, alltså - som jag förstått det - en gammal variant som har sina begränsningar. behöver FL Studio eller logic pro men är osäker vad som funkar.
  5. Tack för svaren! jag vet inte på förhand hur musiken kommer bli men jag undrar om man tex kan - bara med hjälp av dator - fixa distade elgitarrer som låter äkta. (jag menar alltså inte att spela in elgitarren och sedan pilla på soundet.)
  6. ett

    verklig musik i dator

    vet inte vart jag skulle posta (är ny här). jag undrar hur jag med hjälp av en dator (mac/pc spelar ingen roll) gör trovärdigast musik via bara en dator. alltså, att man inte misstänker att det är datagjort. vilka program man använder osv
×
×
  • Skapa ny...