Jump to content

Baugarn

Medlem
 • Posts

  58
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Baugarn last won the day on May 14 2014

Baugarn had the most liked content!

Reputation

4 Neutralt

About Baugarn

 • Birthday 03/25/1992

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Linköping-Sweden
 • Min utrustning
  Focusrite Scarlett 2i4, FL Studio 20, Komplete 13, Sylenth1, Kontakt, Sennheiser HD650
 • Intressen
  Musik

Recent Profile Visitors

3,383 profile views
 1. Tja! Har du någon uppladdning på t.ex Soundcloud/Youtube eller dylikt där jag kan höra dina demos? Yandex fungerar inte för mig av någon anledning. Mvh Baugarn
 2. Skickar PM till dig, lättare att ta det vidare där. 🙂
 3. Hej EmOLee! Tack för feedbacken! 🙂 Uppskattas enormt!! Kan förstå det du säger! Ibland känns den kanske lite avklädd, och det kan få lyssnare att tröttna. Klart värt att tänka på. /Baugarn
 4. Hej EmOLee! Tycker definitivt om din röst. Jag gör dock inte så pass downtempo musik som det du laddat upp. Har du länk till EMB/någon annan låt som har lite mer tempo så man får höra hur din röst passar till det? 🙂 /Baugarn
 5. Tack Fidden!! Förstår vad du menar med Sidechainen- det var, som du förmodade en effekt jag var ute efter. Ville att det skulle vara flowet genom hela och strävade kanske lite mycket efter att göra något "nytt". Är ingen låtskrivare i grunden, men bra feedback där också. "Lite som att det korven inte är en korv utan en prinskorv." - är nog den bästa läsningen jag varit med om på länge. 😂 Tack igen för ärlig feedback! Uppskattas något enormt- hoppas låten i sig var intressant. 🙂 Har du något som du vill ha feedback på eller att jag lyssnar på så hojta, annars får du ha en bra dag så ska jag finslipa lite till nästa låt.
 6. Haha köttade den precis via din soundcloud! Sjukt härligt beat- drar en tillbaka till de gamla spelen. 👌 Kanske inte är riktigt på samma genre, min stil är mer electronic pop/edm:
 7. Aight! Sjukt snyggt- impad. Kör FL Studio, hört att man bara är en samplare då- men kör inte med samples. 😉 Har du några fler projekt på g?
 8. Hej! Jag har hållt på med musik i ca 8 år nu och har äntligen börjat komma på banan med vad jag faktiskt vill göra för typ av musik. Det är fortfarande en hobby, men önskar ju såklart att man kan börja jobba med det framöver- därför önskar jag 100% ärlig kritik/feedback. Kommer inte ta åt mig, så skäms inte. Detta är den senaste releasen men kommer snart att dumpa ut mer- i liknande stil. Vill ni ha feedback tillbaka, så skriv bara det.
 9. Hej! Jag har hållt på med musik i kanske 8 år nu och har äntligen hittat min flare, eller ja- det jag vill göra med musiken. Har haft en hel del samarbeten med olika sångare/sångerskor och vill nu börja på ett nytt projekt. Allt kommer att ske på distans, mycket p.ga Covid, men även då man kan inte behöver limitera sig geografiskt. Här är det senaste alternativet av collab som jag släppt:
 10. Riktigt bra låtar Alexander- är tyvärr ingen sångare själv utan letar också. Mixar/mastrar du dina egna låtar? Kvallen är sjukt härlig.
 11. Det var tydligt för mig. Alla har olika smak där också- vissa anser att den ena gitarren funkar medans den andra föredrar den andra- har även hört att "gitarr är dött, varför valde du det instrumentet?" osv. Uppskattar all din feedback Kamisc. Du får gärna höra av dig om du vill att jag lyssnar på det du gör!
 12. Tack! Okej, ja- kanske blir en röra med den (det är kompgura). Försökte hitta instrument- gjorde totalt 23 olika varianter men hittade inget som jag ansåg passade bättre. Fastnade med det till slut. Hmm ja, du kanske har rätt. Gjorde som sagt många varianter av låten, med olika melodier/instrument- men den ända jag ville gå tillbaka till var den här varianten. Får klura på det till nästa gång. Tack för bra feedback! Uppskattas.
 13. Kanske det, det är jag själv som spelat in den men har inte dammat av min el-gitarr på många år så kände väl själv att jag borde kunna spela in den lite bättre. 😐 Ska tänka på det till nästa också. Mixingen är även den gjord under lite sämre förutsättningar- en amatör musiker med endast headset. Så finns nog mycket man kan göra där. Bara försöka öva och bli bättre! Tack för att du tog dig tid för feedback!
 14. @kamisc Tack för feedback! Det är svårt, försökte få gitarren att låta maffig utan att få en extrem dist i refrängen.. Något tips på bra ljudnivåer/förslag på instrument?
 15. @HomerJSimpsson Tack för feedbacken! Jag förstår vad du menar nu när jag lyssnar. Hade stora problem att inte gömma sången i låten när jag lyssnade via bilstereo. Det blev en massiv dist när jag körde mixen där medans alla andra stereo/headset lät klockrent. Kanske överarbetade jag det. 😕
×
×
 • Create New...