Jump to content
Annons

Akua

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Är det någon större skillnad på kawai, casio, Roland, Yamaha när man är uppe i ca15.000kr?! Någon som är mer som ett piano i känsla och ljud?! Något märke som har mer specialiserat sig på det?
  2. Tack för era svar!!!!! Jag är nog mer intresserad av ett digitalpiano som är mer som en möbel, alltså inte scenpianon. För visst måste det vara med piano-känsla i ett sådan än ett scen-piano som jag mer tycker ser ut som en keyboard. Som sagt, jag är inte i behov av att ha flera olika ljud och tusen effekter på det. Kawai har jag nyligen upptäckt. Kände enbart till typ Yamaha och Roland förut....
  3. Hej! Jag ska köpa ett digitalpiano men jag har ingen koll på vad jag ska köpa! Någon kunnig själ här som kan ge mig tips? Blir bara mer snurrig i bollen när jag har varit i musikaffär.. Det jag vill ha utav mitt digitalpiano är att det ska kännas så likt ett riktigt piano som möjligt!!! Det är det absolut viktigaste!!! "Gå och spela på ett piano i en affär och känn"...men jag tycker det är SÅ svårt, jag kan spela piano men är inte så duktig att jag kan känna så bra efter några minuter i en affär.. Behöver INTE flera olika ljud och massor av effekter. Däremot att kunna transponera och spela in lite kan ju vara kul. Priset ska vara max 20.000kr. Det ska bara stå i min lägenhet så det kommer ju vara som en möbel, så ett rejält och snyggt och gärna vitt, hehe 🙂 Hoppas någon kan hjälpa mig, komma med åsikter, tips och idéer! Tack på förhand!
×
×
  • Skapa ny...