Jump to content
Annons

Moeller

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Moeller

  1. Har du fastnat och vill komma vidare? Har du tröttnat på att titta på youtubevideos? Vill du ha en trumlärare som följer din utveckling? Ska du söka in på musikskola? Det är här jag kommer in i bilden! Jag har spelat trummor i över 33 år och spelat live väldigt mycket på festivaler och runtom i Sverige samt jobbat som trumlärare sedan år 2001 privat, i skola.samt på olika studieförbund. Jag är en väldigt inspirerande och engagerad trumlärare som älskar att se mina elever utvecklas och bli bättre på att spela trummor och jag har ett kreativt och unikt sätt att lära ut som bygger på att mina elever får utforska trumspelandet på ett djupare plan och jobba mycket med deras egen kreativitet. Feedback jag fått när jag har haft kurser är att jag får nya trumelever att vilja fortsätta spela trummor. Några av mina elever har också kommit in på musikgymnasium som te.x Rytmus. Jag har studerat trummor i USA, England och Sverige. Mina lärare har b.l.a. varit Joe Porcaro ( Toto, Madonna, Frank Sinatra) Ralph Humphrey (Frank Zappa) Tony Inzalaco (Buddy Rich) Mike Shapiro (Earth Wind And Fire)Pete Zeldman (Steve Vai) Undervisningen anpassas och skräddarsys enligt dina önskemål men om du behöver vägledning hjälper jag till. Jag är också en av dom få i Sverige som lär ut Moellertekniken som jag lärde mig i USA av Ralph Humphrey, det är en teknik som baserar sig på studs och kontroll, och det i sin tur ger ett stort, fylligt och bra sound och förhindrar skador. Jag lägger också väldigt stor vikt på att lära ut hur man sitter korrekt bakom ett trumset för att kunna spela trummor hela livet utan problem med kroppen. Jag har också väldigt stor erfarenhet av att undervisa barn med diagnoser. Eftersom jag inte har någon lokal att undervisa i så kommer jag till din lokal/hem där du har dina trummor så länge den ligger någorlunda centralt. Priser: 20 min 400kr 30min 500kr 40min 700kr 60min 1000kr Kontakt: drummingplanet@hotmail.com Mobilnummer: 073 7018708 Här nedan finns min soundcloudsida där jag spelar trummor på alla låtar. https://soundcloud.com/lackimiliadisproject Här är min youtubesida: https://www.youtube.com/channel/UC228a929lnUJ5PWS49YvO5g Här är min Facebooksida: https://www.facebook.com/Trumlektioner-Stockholm-136262363829939/
  2. Har du alltid drömt om att kunna spela trummor? Är du nybörjare eller bara nyfiken och vill prova på? Har du fastnat och vill komma vidare? Ska du söka in på musikskola? Det är här jag kommer in i bilden! Jag har spelat trummor i över 30 år varav professionellt i 15 år, samt varit trumlärare i 15år, privat och i skola. Jag har studerat trummor i USA, England och Sverige. Mina lärare har b.l.a. varit Ralph Humphrey (Frank Zappa) Tony Inzalaco (Buddy Rich) Mike Shapiro (Earth Wind And Fire)Pete Zeldman (Steve Vai) Undervisningen anpassas och skräddarsys enligt dina önskemål men om du behöver vägledning hjälper jag till. Kursplan: Slag och fotteknik (Moeller). Spela låtar. Olika musikstilar. Notläsning för er som vill. Rudiments. Svängiga komp. Fills. Timing och spela till metronom. Egna önskemål. Priser: 30 min 400kr 60 min 600kr Ps. Ta med egna trumpinnar. Här nedan finns min soundcloud sida där jag spelar trummor på alla låtar. https://soundcloud.c...miliadisproject Här är min youtubesida: https://www.youtube....lnUJ5PWS49YvO5g Mail: drummingplanet@hotmail.com
  3. Tjenare Hellfog. Jag vill ha ljud med hög kvalitet och vad jag läst så är Audio Technica lurarna helt makalösa.
  4. Jo jag har förstått att peltorkåporna har ett sound och kommer aldrig låta lika bra som lurarna gör när dom är i sina egna originalkåpor. Jag har ett par lurar som är inbyggda i peltor kåpor men dom har börjat knastra och jag behöver bygga nya. Mina lät ok men kanske inte så mycket bas, men däremot var det bra isolation och det är det viktigaste. Här är det jag har tänkt att använda, fast Audio Technica lurarna ska vara i svart. http://www.proffsmagasinet.se/skydd/horselskydd/horselskydd/peltor-x-serien-horselskydd-x5a http://www.emusic.se/product/27253/Audio-Technica-ATH-M50X-Vit
  5. När det gäller Vinnie så får han pengar för att säga att lurarna är bra. Nä det gäller Shure In ear lurarna har jag haft deras värsta lurar och tyckte dom lät klent utan bas. Det blir att bygga in ett par studiolurar i ett par Peltor kåpor, så för det bli. Tack alla för era inlägg:)
  6. Jag har haft studio kans och det är för lite dämp. Jag behöver lurar där jag knappt hör trummorna så att jag kan ha allt i lurarna utan att behöva ha så hög volym i lurarna. Jag har hittat nån som ska bygga ett par Audio Technica lurar i ett par Peltor kåpor.
  7. Tja. Jag har testat bla Extreme Isolation EX29 och Beyer Dynamic DT 770M men dom dämpar för lite. Jag behöver väldigt mycket dämp så jag hör mina trummor så lite som möjligt och som jag ser det nu så är den enda utvägen att köpa ett par peltor kåpor och få tag i nån som kan bygga in en studiolur i dom, men vem kan göra detta?
  8. Tusen tack för tipset! Har helt missat dessa och isolation på 35db är ju grymt:)
  9. Jag skulle vilja ha hjälp med att bygga ett par trumlurar som har runt 37db isolation. Jag har tänkt mig att använda dessa peltor kåpor och Sony lurar. http://www.prisjakt....ukt.php?p=46578 http://www.proffsmag...horselskydd-x5a Sony lurarna ska ha den längre sladden som är runt 3 meter, andra högkvalitativa studiolurar funkar också bara dom är studiostandard har ett fett basljud och lång sladd runt 3 meter och kan byggas in i peltor kåporna. Det viktigaste är att ljudet är fullrange i kåporna och har bra bas då jag behöver höra lågbasen i bla kagge och bas. Är det nån som har stor erfarenhet av att bygga lurar som ser proffsiga ut så maila gärna till denna adress: drummingplanet@hotmail.com Ps. jag bor i Stockholm.
  10. Hallå alla! Jag har en studio i Solna på runt 22 kvadrat där jag tänkte mixa och spela in trummor i samma rum, rummet är L format. Jag undrar om det finns nån som är bra att mäta rum och komma med förslag på vad som ska göras för att uppnå bra akustik i mitt rum? Jag har tagit kontakt med några firmor som vill ha 8000kr bara för att göra en mätning, och jag tycker att det är på tok för mycket pengar för att bara mäta frekvenser i ett rum. Oerhört tacksam för svar!
×
×
  • Skapa ny...