Jump to content
Annons

Cayk

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Cayk

  1. Tja! Tack 🙂 Jag försökte göra något annorlunda faktiskt därför är beatet gjort på det sättet, tänkte att jag ville att lyssnaren skulle gå upp och ner i känslor 🙂 Jag ville inte ha någon "catchy" Hook då jag ville att lyssnaren skulle fokusera mer på texten 😛 men lite scratch hook vart det!
  2. Tja! Jag testar ännu en gång med att försöka hitta en HipHop musik producent i Stockholm. Jag gjorde en sådan tråd för ungefär 9 månader sen, fick ganska bra feedback samt vad jag ska träna på etc, och folk ville ha mer musik att lyssna på och nu har jag släppt min andra singel för mitt kommande EP (Första singeln heter "Cay K - Young ft Nessay Riba" finns på youtube och Spotify). Detta är min senaste singel! (Feel My Pain) https://www.youtube.com/watch?v=weUovf4OKLo Lite om mig då 🙂 Namnet var Adam och går under artistnamnet Cay-K. Tillsammans med barndomsvänner driver vi Dreamteamstudios/Dandelions i Örebro där vi har ett ganska stort följe och ganska många lyssnare. Jag (Cay-k) pluggar till civilingenjör på KTH i Stockholm och är bara i Örebro ibland under helger och lov och det är då jag kan spela in. Eftersom det inte är optimalt och att jag personligen älskar att jobba hårt och vill att saker ska hända hela tiden så söker jag nu en producent i Stockholm med studio/inspelningsmöjligheter som brinner för det han gör och vill ta det till nästa nivå!. (Jag har också en liten studio i Stockholm som jag har tillgång till) Du som producent ska helst vara hård, kritisk och inte bli nöjd för snabbt allt ska vara perfekt! Du ska helst ha höga ambitioner och "Nothing is impossible" tänk samt tycka att det är värt att jobba med mig och inte att det ska vara en "engång" grej då jag söker någon att jobba långvarigt med då jag kommer att bo kvar i Stockholm ett bra tag. Känns detta något för dig 🙂? Kan vi ta över världen tillsammans? 🙂 Maila till Info@Dreamteamstudios.se eller skicka ett PM berätta lite om dig vad du gjort etc ! Vi hörs!
  3. Tja! Min senaste singel släpptes igår på youtube: https://www.youtube.com/watch?v=weUovf4OKLo Man måste ju dela med sig när man gör sådan bra musik 🙂 Peace!
  4. Tack uppskattas 🙂 Jag har tänkt på det faktiskt och de nya låtarna som har spelats in har vi gått in 100% för att få perfekt uttal vilket vi har lyckats lovar att posta när nästa singel har kommit ut 😉
  5. Tja! Namnet var Adam och går under artistnamnet Cay-K. Tillsammans med barndomsvänner driver vi Dreamteamstudios i Örebro där vi har ett ganska stort följe och ganska många lyssnare. I Dreamteam studios är vi 5 artister vi är 3 stycken som kör på engelska och 2 som kör på svenska. Efter att i vintras och under våren släppt mycket musik från en av våra artister Eki så bestämdes det att det var min tur (Cay-k) att börja släppa lite. Jag planerade in ett mixtape som inte har ett datum för att släppas än och började spela in. I mitten av juni var det dags att släppa min första singel "Young ft Nessay Riba" : https://www.youtube.com/watch?v=0COT20yLAS4&feature=youtu.be (Efter att låten fått 11 000 views togs den bort av youtube pga att vi inte hade skrivit "Explicit content" Så vi ladda upp den igen 🙁 men men.) Jag (Cay-k) pluggar till civilingenjör på KTH i Stockholm och är bara i Örebro ibland under helger och lov och det är då jag kan spela in. Eftersom det inte är optimalt och att jag personligen älskar att jobba hårt och vill att saker ska hända hela tiden så söker jag nu en producent i Stockholm med studio/inspelningsmöjligheter som brinner för det han gör och vill ta det till nästa nivå!. Du som producent ska helst vara hård, kritisk och inte bli nöjd för snabbt allt ska vara perfekt! Du ska helst tro på mig och tycka att det är värt att jobba med mig och inte att det ska vara en "engång" grej jag söker någon att jobba långvarigt med då jag kommer att bo kvar i Stockholm ett bra tag. Känns detta något för dig 🙂? Kan vi ta över världen tillsammans?🙂 Maila till Info@Dreamteamstudios.se eller skicka ett PM berätta lite om dig vad du gjort etc ! Vi hörs!
  6. Min första Singel (Young) från det kommande EP:et "The Introduction" Lyssna gärna !! https://www.youtube.com/watch?v=8EkNwEn3srA&feature=youtu.be Njuuut 🙂
×
×
  • Skapa ny...