Jump to content
Annons

djzoesong

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Aldrig hört talas om det heller. Låter ytterst ovanligt men det betyder ju inte att det kan förekomma. Man kan ju skicka en mp3:a om man är orolig, eftersom skivbolag kommer vilja ha lossless. Men tror också att sannolikheten är större att bolaget vill ha en bra relation med ngn som skrivit en potentiell hit.
  2. Trouse och blouse låter ju synnerligen intressant, men jag är inte den som är den. 🙂 I alla fall, den som är sugen kan väl slänga iväg ett PM eller mejl, jag är öppen för allt.
  3. Hej! Jag heter Zoë och är DJ & producent (notera att jag inte använde prefixet "kvinnlig") inom Techno, House och Trance, men med betoning på Trance och då Progressive Trance och Psy Trance, både vocal och instrumental trance. Släpper min första EP i juni på ett indie-skivbolag yada yada... hur som helst: För att göra en lång historia kort & komma till saken: Bor i Stockholm (söder om söder), har en del samarbeten på G inom house och annat, men känner inte så många trance-producenter, skulle tycka det vore superkul att träffa en annan Trance-producent för att göra lite låtar ihop (kanske starta en producent-duo?) kanske remixa varandras låtar etc. Jag är 30 år om det spelar någon roll, men för min del kan du gärna vara 20 eller 65, ålder har ingen betydelse för kreativiteten. Det vore även superkul om någon som är duktig på att sjunga vill göra lite vocal trance med mig. Både kvinnliga och manliga sångare. Hör av er vid intresse eller släng iväg ett mejl till: info@djzoesong.com Har inga direkta skivbolagskontakter i nuläget men jag siktar högt och har som ambition att få ut min musik till något av de större skivbolagen inom trance & progressive, t.ex. Armada. Exempel på en av mina låtar (dock omastrad) https://soundcloud.com/djzoesong/zoe-song-rise-above-original Mer info & sånt: www.soundcloud.com/djzoesong www.djzoesong.com www.facebook.com/djzoesong www.twitter.com/djzoesong
×
×
  • Skapa ny...