Jump to content

Eikka

Medlem
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutralt

About Eikka

 • Rank
  På gång
 • Birthday 02/04/1959

About me

 • Kön
  Kvinna
 • Stad/plats
  Södra Finland
 • Min utrustning
  imac, Logic Pro X, Apogee One, Genelec M040, Mikrofon: AKG 214C, MuseScore 2
  Instrument: Martin dsr2 akustisk gitarr, Godin modell LG elgitarr, Yamaha Custom saxofon, Yamaha Clavinova elpiano, Squirel Jaguar Bass, Roland TD-11 V-drums.

Recent Profile Visitors

1,534 profile views
 1. Tack för ditt långa svar! Fint med feedback. Jag kommer säkert att ha nytta av det.
 2. Du är det vackraste Studio 30s.mp3 Min fråga angående min mixning: Hur är det med stereobilden?
 3. Eikka

  Glittrande vågor

  Jo nej jag fick det inte att funka. För stor fil? Får den vara max 2 MB? Låten går att lyssna på min hemsida www. eivor.fi under News.
 4. Version 1.0.0

  16 downloads

  Det här är en sång som Rita Lönnroth har skrivit texten till. Jag har lite ändrat på texten på vissa ställen för att den ska gå att sjunga. Jag gjort musiken och på inspelningen spelar jag själv alla instrument, piano, akustisk gitarr, trummor och bas.
 5. Version mp3

  57 downloads

  Det här är en klassisk kärleksvisa. Texten är skriven av Rita Lönnroth och musiken av mig. Vi har jobbat ihop lite på ett år nu och jag har tonsatt ett tjugotal av hennes dikter. Rita har skrivit ca 300 texter på ett år. Vi utvecklas och går framåt och inspirerar varandra. Vi planerar att ge ut en skiva med "riktiga" musiker. På den här demolåten spelar jag gitarr och sjunger. Det övriga har jag gjort med Logic Pro X. Jag har också lärt mig att skriva snygga noter med MuseScore 2.
 6. Eikka

  Vintermöte

  50 downloads

  Det här är en låt som min mamma har gjort i början av 1990-talet. Jag har en hel pärm av hennes låtar som jag tänker arrangera och spela in. Arbetet är ganska långsamt för jag är ju inte nån pro när det gäller musik, men det är roligt och jag är nöjd med min utrustning. Sånglektioner har jag tagit regelbundet några år. På den här låten sjunger jag, spelar gitarr och bongotrummor. Resten har jag gjort på datorn. Min mamma har hunnit fylla 90 år. Hela sitt liv har hon sjungit och målat. Akvarellen har hon målat 1992.
 7. Eikka

  Aftonklockan

  86 downloads

  En låt som berättar om hur det är när ett skede i livet är avslutat och man måste gå vidare.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.