Jump to content
Annons

Abyssal

Medlem
  • Antal inlägg

    16
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Abyssal

  1. När vi ändå är inne på shreds.. En av mina favoriter 😛
  2. Tack allihopa! Vilket härligt välkommnande. CSVU. ☺️
  3. Okej, då förstår jag! Tack.
  4. Hej! Även om jag redan postat lite så tyckte jag det var dags att introducera mig själv. Jag är 28 år gammal, heter Karl och bor i Götet. Jobbar med shipping om någon skulle vara interesserad av det, hehe. Gällande musiken så är jag endast en hobbymusiker. Skulle absolut vilja jobba med det fulltid, men har inte kommit så långt ännu. Möjligtvis någon gång i framtiden, men åren springer ju iväg.. Jag spelar gitarr i ett rock/metal-band, men spelar även trummor och bas på fritiden. Producerar lite egna grejer (allt ifrån metal till house till kass filmmusik) och försöker nu lära mig lite mer angående produktion för att kunna spela in en EP åt bandet. Hoppas jag kan få en spark i baken genom att läsa här på forumet! Om någon undrar något är det självklart bara att fråga. 🙂 -Abyssal
  5. Kanske en dum fråga, men är endast en hobbymusiker. Varför skulle man vilja ha en mix i mono?
  6. Är återigen på jobbet och har bara tillgång till ett par kassa lurar här. Skall försöka hinna med att lyssna när jag kommer hem.
  7. Den enda låt som vart en riktig hit sedan Björkman tog över är ju i stort sett Euphoria. Sen gillade jag personligen The Worrying Kind med The Ark, men det är i stort sett det ända Björkman lyckas med enligt mig.
  8. Lyssnade hemma i mitt riktiga system nu, och i mina öron låter det som lite för mycket bas. Men jag är ingen expert på detta, så kan mycket möjligen ha fel. Men där har du vad mina öron rent spontant säger. 😉 Det är inget stort problem, bara möjligtvis lite. Möjligtvis att andra kommer säga annorlunda.
  9. Jag saknar Fade Out i hitlåtar! Tycker det kan ge en riktigt härlig effekt. Ofta gillar jag det på låtar som har vart ganska "in your face", för när det fadear ut så får man lite tid att lugna ner hjärnan och öronen inför nästa låt.
  10. Det låter bra för min del just nu basmässigt, men jag sitter dessvärre på jobbet med ett par ganska dåliga lurar. Skall se till att lyssna på mitt riktiga system när jag kommer hem. 🙂
×
×
  • Skapa ny...