Jump to content
Annons

Solstrål

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

1 Follower

About Solstrål

 • Rank
  Nykomling
 1. Version MP3

  22 downloads

  Första låt vill veta om det är lönt att fortsätta eller man ska lägga ner direkt! https://www.youtube.com/watch?v=xCjfbb4I0SQ
 2. Titel: SOLENz - blodet i pennan vets 1 Av: Solstrål Uppladdad: 06 apr 2014 Kategori: Soul/Funk/R'n'b/Hiphop Första låt vill veta om det är lönt att fortsätta eller man ska lägga ner direkt! https://www.youtube.com/watch?v=xCjfbb4I0SQ Klicka här för att ladda ner filen
 3. Gillade dina låter det låter fett bra och rösten smälter in i beatet som jag vill ha kam du ge mig tips på vad du mixar med och vad du använder:)
 4. Okej :)har du gjort egna låtar?
 5. Okej okejmen det måste väll ha med mixningen att göra spelaren smälter in i beatet Rösten*
 6. Hejsan jag har precis fixat en ny studio för några tusen lappar. Jag vill köra på svensk rapp har rappat i ca 3 år När jag spelar in så låter det som att rösten e inklippet i beatet och rösten låter ensam vill Luxor att allting ska smälta ihop så att det inte låter så billigt inspelat Det jag använder mig av nu är Ableton live Mix på min rapp röst Reverb Ändrar EQ lägger på lite mer diskant på rösten så det blir renare Compressor Är det någon som kan ge mig tips eller något för mixing och mastring för svensk rapp??
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.