Jump to content
Annons

Dertomo

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jaså? Då måste det ju vara nån inställning jag missat. Har testat med enbart en cymbal som ringer ut och där hugger den spåret. Tempot är samma genom hela projektet så borde inte ha med det att göra.
  2. Du menar om man tar ett spår i taget? Nej, det är samma problem där.
  3. Se bifogad bild. Den blå regionen är ett av trumspåren jag exporterat. Den har inga effekter och går inte mot några bussar, förutom masterbussen. Det är uppenbart mycket kortare än övriga spår. Grejen är att trummisen slår ut sista slaget och låter det ringa ut. Det verkar som logic missar att det fortfarande finns ljud i regionen. Lyssnar man noggrant hör man fortfarande cymbaler etc ringa ut. Testade att spela in lite vad som helst på spåret efter den första "riktiga" regionen tagit slut. Exporterade sedan och då blev det rätt... såklart, eftersom det finns mer ljud att exportera... Det här innebär alltså att man måste se till att spela in något ljud, vad som helst, i slutet på alla spår för att undvika att logic klipper dem vid export, för logic verkar inte gå efter hur lång regionen är. ILLA!
  4. Har gjort det också. testade första att lägga den precis i slutet på regionerna och sedan ca 20 takter längre. Samma resultat.
  5. Den är ibockad per default. Tror inte det har med audiotail att göra då¨det är helt torra spår utan några plugins alls.
  6. Hej! Håller på att spela in en skiva med bandet och skulle exportera alla trumspåren för att skicka vidare för editering. Upptäckte att "export all tracks as audio files" av nån konstig anledning "hugger av" lite i slutet på alla spåren när de exporterats. De är intakta i logic men .wav-filen är kortare än original-regionen. Detta gör att tex slutet på en låt, med en cymbal som ringer ut ganska länge, huggs av helt plötsligt. Tänkte först att det berodde på att man måste markera det som skall exporteras med den gula "loop-markören" uppe vid tidslinjen, men icke... Att använda den verkar inte spela nån som helst roll. Har sökt på massa forum men inte hittat nåt vettigt svar på detta. Detta kan väl inte vara en bug i Logic Pro X? Ps. Den gör likadant om man exporterar ett spår i taget som audio file... mvh Tommy
×
×
  • Skapa ny...