Jump to content
Annons

LeStud

Medlem
  • Antal inlägg

    107
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

7 Neutralt
  1. Han menar nog mer att det ska se ut och fungera som ett analogt mixerbord vad gäller knappar switchar och reglar men all audiohantering ska ske i datorn & ljudkortet.
  2. Jag tror nog att en semiprovariant med 24 reglar inte bör kosta över 3000 Dollar medan en riktig pro version inte bör kosta mer än 5000 Dollar om ni vill sälja dom i stora upplagor.
  3. Lite bättre pris http://se.wesellcd.dk/index.php?ref=affiliate%7Cprisj12&ref=2N0taLY0&page=products&product_id=12207
  4. ja till viss del eftersom de har snabbare SSD disk som standard till skillnad mot iMac som har vanlig HD men sen beror det på vilken processor och hur mycket minne man väljer.
  5. För de flesta så är det bättre att göra det mesta själv (inspelning promotion etc.) och försöka få ut musiken och sälja den själv. Eftersom det är svårt att få skivkontrakt och det är ännu svårare att få ut några pengar i slutändan om man inte slår stort eftersom skivbolagen har en massa utgifter som du som artist väntas stå för. Som egen så kan du tjäna en del pengar även om du inte sljer så mycket. Men i vissa fall så är det såklart fördelar med att ligga på ett skivbolag som har bra kontakter över hela världen och vet hur musik ska säljas och marknadsföras.
  6. Vilken MBP har du? Har själv senaste 15" Retina 2.6GHZ Min fläkt låter knappt något alls även när man pressar den.
  7. Köp en MacBook Pro 15" och en 27" separat skärm. Så har du fördelarna med båda formaten. Eller så väntar du lite till det släpps nya iMac som troligen kommer få mer högupplöst skärm.
  8. Carbon Copy Cloner kopierar din gamla HD exakt till en ny HD. Finns gratis att ladda ned på http://www.bombich.com men om du vill så kan du betala för det.
  9. Mer nygamla tider där alltfler upptäcker att gammal vinyl fortfarande låter bra, ja ibland ofta till och med bättre än Mp3:or och CD. Vinylförsäljningnen ökar faktiskt kraftigt varje år både begagnat och nytt.
  10. 1 spänn styck? Då blev du säkerligen blåst.
  11. Björn Skifs har det ju faktiskt samplats en del coolt från och Wasp Europe och Dio är ju sådant som säljs på börsar. Så rätt dumt att slänga bättre att ge bort i så fall.
  12. Äh det går att komma mycket billigare undan finns ju snorbra äldre mixers som kostar en spottstyver begagnade. http://www.vend.se/ad.php?210101 som dessa som är radiomixers men troligen funkar åt trpdskaparen.
  13. Om du bor i Stockholm så kan du ju ta med dom eller en påse i taget till Skivbörsen på St. Eriksgatan 71 de köper in nästan allt eftersom de har kunder som samlar på det mesta i Vinylväg.
  14. Bra vinylskivor går ofta för betydligt mer än 5 kronor även på loppisar. 50.000 för 500 vinylskivor ger ett snitt på 100 kronor styck, låter som rätt mycket men det räcker om det finns säg 50 rikitga rariteter så kan 50 papp för 500 vinyler vara ett riktigt fyndpris.
  15. Sätt ut en annons på blocket så får du säkert svar.
×
×
  • Skapa ny...