Jump to content
Annons

Kecke

Medlem
  • Antal inlägg

    69
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. Du jobbar på ICA deltid, ihopp om att du ska få mer timmar att arbeta och du stämplar de resterande timmarna du inte får arbeta, efter att 300 stämplingsdagar är förbrukade måste du sluta arbeta på ica och istället bli heltidsarbetslös och påbörja söka något annat arbete. Ett riktigt jobb helt enkelt, eftersom att vi vet ju alla att deltidsjobb inte är riktiga. Verkar ju helt logiskt.
  2. Med andra ord, a-kassan betalas in av medlemmarna som en försäkring som sedan samlas in av staten för att sedan betalas ut när arbetslöshet inträffas. Fortfarande är det inte statliga medel utan något man själv har betalat in som en försäkring.
  3. Kostnaden för tillsyn är ju inte riktigt samma som att de betalar A-kassan. Aktivitetsstöd är inte samma som A-kassa. Jag hävdar fortfarande att A-kassa är en försäkring som betalas in självmant. Håll isär stat och arbetslöshetskassa.
  4. Ett stort missförstånd är att det skulle handla om att staten ska betala. Det handlar om att musiker som driver enskild verksamhet har haft rätten att stämpla precis som vilken företagare som helst och man har haft möjligheten att få nya dagar när man arbetar deltid. Nu är det inte möjligt längre utan när dagarna är slut så är det slut och då ska du börja arbeta med något annat, precis som vilket arbete som helst. Idiotiskt anser jag, oavsett arbete. A-kassa är inte en statlig kostnad det är en försäkring som du själv betalar in för att kunna hämta ut den dagen du blir arbetslös.
  5. Jag har tagit ett aktivt beslut att låta er tro att ni sitter inne med sanningen, jag tänker inte kasta pärlor till svin. Lycka till med musikbranschen. 🙂
  6. Ta sånglektioner och visa din rap så får du säkert bra tips för det med. 🙂
×
×
  • Skapa ny...