Jump to content
Annons

Erik Axelsson

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Nu gjorde jag lite ändringar så att musiken stoppas när jag snurrar plattorna. Men det går inte att fixa så musiken stannar när jag bara lägger handen på plattan... så ja, jag får väl lämna tillbaka den
  2. Tack för svar, jag har 4a. Jag såg den videon när jag gjorde research och gjorde som han gör i videon men det gav inge resultat. Fungerar bara att scratcha när jag pausar låten. Det verkar som att det är något fel med Jog wheelsen så får ta upp den till 4sound så får de kolla på den.
  3. Hallå! Jag har nyligen köpt en Behringer Cmd studio 4a. http://www.behringer.com/EN/Products/CMD-STUDIO-2A.aspx Men jag har ett problem. Jag köpte den för att kunna scratcha och lägga cuts på låtar. Men när jag sätter handen på "plattan" så stannar inte musiken. Funkar inte om jag sätter på scratch mode heller. Det funkar endast om jag har pausat låten. Jag tänkte först att det var mjukvaran, så jag uppgraderade den. Det gav inte något resultat. Då laddade jag ner midi mapping för virtual dj (deckadance är programmet som följer med). Jag testade i Virtual dj men det var samma sak där. Jag ändrade midi mappingen i Deckadance också men det verkar som att när jag lägger handen på plattan så skickas det inte några midi signaler till datan. Har surfat runt men inte hittat någon med samma problem.. Tacksam om någon kan hjälpa mig!
×
×
  • Skapa ny...