Jump to content
Annons

Steve Forme

Medlem
  • Antal inlägg

    2
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Steve Forme

  1. Du har absolut en poäng. Min fästmö målar, så ofta producerar jag och hon målar -i samma rum -vilket gör att vi ändå är med varandra när vi är kreativa. Det där sista du pratar om tar ju inte allt för lång tid. Jag tror lösningen på trådskaparens dilemma är att helt enkelt smyga iväg när hon somnat.
  2. Jag har ett chefsjobb, eget bolag, två ungar, fru och hus att ta hand om -hinner ändå med musiken -när mörkret slagit in. Det där med 22.30 låter ju helt whack... Har du med en nymfoman att göra?
  3. Hallå alla producenter! Steve Forme här -ett alterego för två killar -uppenbarligen Svenskar -men med ett väldigt Amerikanskt namn. Vi har producerat elektronisk musik lite på var sitt håll innan och hamnade på samma kontor. För cirka två månader sedan började vi producera ihop och det har slutat i 5 klara låtar och fyra under produktion. Vi fick napp av en Label för bara ett par veckor sedan så det blir release Q1 2014 på ett av våra spår -om vi får rätsida på avtalet (dyker nog upp en annan tråd snart med hjälp genom de fackliga termerna, haha) . Grymt spännande och sjukt kul. Vi är ganska oreglerade när det kommer till genre, men jag delar ut senaste låten här nedanför iaf. Det finns en jäkla massa duktiga människor här ser det ut som -så nu blir det mysläsning hela kvällen i tron om att lära sig ett och annat. Feedback på låten uppskattas såklart! https://soundcloud.com/steveforme/vacation-rabbit-trance-edit
×
×
  • Skapa ny...