Jump to content
Annons

Saffromoloid

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Uppsala
  1. Inte mycket, herr Demonproducenten. Ok, tack! Har som du märker aldrig använt en de-esser, eftersom jag aldrig behövt. Jag brukar inte fräsa på så mycket effekter på mastern eller på sångspåren.
  2. Känns rätt rimligt att ha jävligt tighta dubbar, kanske 2v och 2h. Men stämmorna då, säg att man har leadsång och 2 stämmor, bör man köra varje stämma dubbad OCH höger + vänster(=4 per stämma)? Äääh, får väl prova bara.
  3. Vad är upp med de-essern? Jag gillar S. Och ess. Men på riktigt, det är väl sällan det blir jobbiga s-ljud? Kanske blir drygt med en massa dubbar iofs.. För att inte peaka de frekvenserna? Grön på detta, som ni märker.
  4. Hej! Blev medlem här för 5 minuter sedan.. Hur fan söker man i forumen..? 🙁 Hursomhelst, jag skulle vilja veta om ni har några tips på hur man får breda, behagliga körer! Alternativt förklara hur man söker i forumet. 😛 Sångljud överlag känns rätt knepigt. Har iofs en 13 år gammal akg-mick som kostade ~1000kr 😄 Men just mixningsfrågan känns intressant iaf! Kul å vara här! 😄
  5. Tjena. Jag reggade mig nyss och gör enligt sed en liten presentation av mig själv. * Spelar i tre band för tillfället, mer eller mindre aktiva vid olika tillfällen. Fiol, dragspel, mandolin i Lastkaj 14 http://www.youtube.com/watch?v=V-fTPvJ1h0w gitarr i Mist of Avalon http://www.youtube.com/watch?v=pZq8o9v9R-o) bas i Awakening Band (finns lite på Spotify. Vi var i Libanon nyligen och samarbetade med regimkritiska hiphop-artister från mellanöstern.) Jag är gitarrist i grunden så att säga. Har alltid gjort egna grejer vid sidan av de band jag spelat i, men har inte tålamodet/kompetensen för att göra grejer hemma som känns tillräckligt bra. Jag har kännt till forumet länge, men det har aldrig blivit av att man gått med.. Men med Star-wars-morgonrocken på och vin i glaset en fredagkväll så finns det väl inga ursäkter. Hoppas på att lära mig lite trix och skit, och lära känna lite trevligt folk 🙂 Fråga om ni vill veta något! Häpp!
×
×
  • Skapa ny...