Jump to content
Annons

Ravensheart

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tjena! Håller på med nya låtar till ett rykande färskt projekt som kommer innebära Spotify, Itunes och all möjlig exponering, Jag behöver en sångare/sångerska med kraft i rösten och som kan leverera först och främst via nätet men senare även på scen. Låt material kommer löpande då jag vet hur jag ska tackla sången. Man kan väl säga att genren sträcker sig från melodisk synth, piano ballader och till melodisk metal/rock. Hör av dig om detta låtar som något Du skulle vilja testa så snackar vi mer detaljer! Går bra på så väl sms som mejl, 0708-212332/ mjuup79@gmail.com jag bor i Kristianstad om det undras.
  2. DU som sjunger som en gud, jag gör låtar och du sjunger skiten ur dem. Hör av dig så kommer vi överens om detaljer! allt är fixat det är "bara" till att sjunga! Jag har mjuup79@gmail.com eller 0708212332 Hör av dig
  3. Tja JJ! Bra lirat! Ska vi testa lira ihop något? Messa/Ring så snackar vi!
  4. Tjena! Är på jakt efter band att spela med, gärna kristianstadsområdet med omnejd. Jag är för tillfället enbart aktiv som låtskrivare men är sugen på att återigen bege mig ut och spela. Har ett gäng låtar som kanske kan vara intressanta annars är jag villig att jobba med det jag får, skriva texter och så vidare. Jag nås här eller på mail: mjuup79@gmail.com Annars mobbe: 0708212332 Hör av er nu!
  5. Sitter och meckar i olika forum, la precis upp smakprov på låt.

×
×
  • Skapa ny...