Jump to content
Annons

Sniper

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Sniper

  1. Vad roligt att du tycker det!!! En medlem hoppade av och vi har nu tagit in en tjej istället, hon är med i avsnitt 4 och i framtiden. Var det något speciellt du tyckte var bra?
  2. Uppdaterar den här tråden! Vi har släppt 5 avsnitt nu https://soundcloud.com/user-450365905/hip-hop-studion-5-kunskapsprovet Här är vårt senaste avsnitt, det innan handlar om svensk hip hop. Musiken är nedkortad av upphovsrättsliga skäl.
  3. Jag och två till har startat upp ett projekt där vi kommer sända en timme radio varje tisdag klockan 17:00 på www.piteFM.se Vi pratar om hiphopmusik, kultur och det som tillhör dessa ämnen! Om du vill lyssna på vårt första avsnitt så finns det ute på vår soundcloud-sida: https://soundcloud.com/user-450365905/hip-hop-studion-1-nu-kor-vi-och-top-5 Kom gärna med program-idéer om du har åsikter om upplägget!
  4. Hej! Jag och två till har startat upp ett projekt där vi kommer sända en timme radio varje tisdag klockan 17:00 på www.piteFM.se Vi pratar om hiphopmusik, kultur och det som tillhör dessa ämnen! Om du vill lyssna på vårt första avsnitt så finns det ute på vår soundcloud-sida: https://soundcloud.com/user-450365905/hip-hop-studion-1-nu-kor-vi-och-top-5 Kom gärna med program-idéer om du har åsikter om upplägget!
  5. Sniper

    Nytt radioprogram

    Hej! Jag och två till har startat upp ett projekt där vi kommer sända en timme radio varje tisdag klockan 17:00 på www.piteFM.se Vi pratar om hiphopmusik, kultur och det som tillhör dessa ämnen! Om du vill lyssna på vårt första avsnitt så finns det ute på vår soundcloud-sida: https://soundcloud.com/user-450365905/hip-hop-studion-1-nu-kor-vi-och-top-5 Kom gärna med program-idéer om du har åsikter om upplägget!
  6. Tack för kritiken, försöker fila till det ibland men blir oftast att jag skriver mer simpla och känslomässiga texter då jag tycker att det är lättare. Är så trött på alla dåliga hiphopklyschor bara som "du kan räkna med bråk som matematik" och jag personligen uppskattar en text som är mer straight forward. 🙂
  7. Det som jag länkat hittills är instrumentalt men jag citerar lite rader som jag ej fått tillfälle att använda än! "Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi vackra, tillsammans kan vi sluta både knarka och kvarta. Vi är så jävla fina, peace till dig och dina, jag älskar alla mina snälla Gud låt oss skina. Som diamanter över himlavalvet, uppfödda på rizzlapapper, så det är klart att vi ska vinna kampen. Från samma skrot och korn, till varje not och ton, här på den jord vi bor. Finner vi inspiration från de mest oväntade källor, håll dig till musiken bror och akta dig för fällor. Följ mig, jag vet vart vi ska. Jag känner mig så stark, jag känner mig så bra. Mentala barriärer kan förhindra karriärer, jag lämnar atmosfären och visar alla vägen. " "Jag är så nöjd med vem jag var, och vem jag blivit, texterna som skrivits har jag tränat på flitigt, och grabbarna har slitit, men nu ska det löna sig Mamma sa, tänk en dag, om alla kan höra dig Just därför som jag skriver, jag dör för musiken, vill göra den till livet som jag lever för jag lever som jag lär, jag känner mig kär, i allt som har format den jag är Förändring är en del, av livets långa gång, Vissa saker får du släppa taget om som en ballong. Och låta flyga bort, för att aldrig komma tillbaka Ta ett svårt beslut och släpp minnena du saknar För det är dags att vakna upp så du kan känna fillsen Jag levde i en bubbla tills jag såg den stora bilden" "Går upp i lågor inombords så fort känslorna tar över Snälla ge mig lite hopp och ge mig lite fyrklöver på den, vägen jag vandrar ständigt skriver tankar och rutiner, hjärtat bankar i takt till beatet. Och det har det ju alltid gjort, Så låt oss skapa nåt tillsammans och göra det stort En kreativ miljö kan vara nyckeln till balans så ge mig bara micken låt mig sätta den i brand Raderna jag skriver, de formas utav livet, stannar aldrig upp, de förändras hela tiden, tar inget för givet, någonsin längre, ser alltid en anledning att ta mig upp ur sängen. Och mina vänner jag vet att ni såg ljuset även om, det var dolt bakom drogruset Men nu får det fan vara nog jag stänger ögonen och ser framför mig hur min mamma log och sa Min son inte ska du låta droger definiera dig, tänk på alla oss som hela livet accepterat dig. Ska du låta oss leva under en ständig kamp, sluta upp med skiten du är skyldig oss en chans. Du är en pundare påväg till ingenstans, ta vara på livet jag gett dig och var tacksam. Var beslutsam och se nya möjligheter, sluta spela fult när du fått reglerna till leken."
  8. Nu kommer det lite nya beats! [media]https://soundcloud.com/greenvalleyfunkdept/deli-funk[/media]
  9. Tjo studio! Har lurkat omkring här på forumet ett tag utan att bli medlem men nu blev det då äntligen dags! Jag är en kille, 20 år, från Stockholm med ett stort musikintresse och hopp om en karriär inom svensk hiphop. Jag skriver texter varje dag och tränar hela tiden på att freestyla. Jag producerar även beats (riktigt amatörmässiga) och är alltid på att samarbeta med någon annan driven människa! Som sagt så hoppas jag på en musikkarriär och jag tror att jag har det som krävs, har ett stort hjärta för musiken! Om någon annan här på forumet vill göra något tillsammans så vore det kul! Jag samarbetar ständigt med vänner och bekanta som också satsar på musiken då jag tycker att jag utvecklas snabbast på så sett 🙂 Det är bara att höra av dig om du tycker att det verkar intressant, jag gör gärna mindre seriösa projekt eller testar nya stilar även om det är en satsning på g nu! 😎 https://soundcloud.com/greenvalleyfunkdept Om ni undrar över min soundcloud så är det dåligt uppdaterad, stökig och jag är inte alls nöjd med den. Finns mycket radioprogram också som även det är ett stort intresse! Det är bara för att ni ska få en feeling, finns nästan inget rapmässigt att hämta därifrån ☺️
×
×
  • Skapa ny...