Jump to content
Annons

Kruxe

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Kruxe

  1. Skulle du kunna rekommendera en hörlursförstärkare? Vad exakt gör en hörlursförstärkare, kopplar jag in lurarna i förstärkaren och förstärkaren till datorn eller?
  2. Njaa, eller i klubben eller på festivalen / random fest.. Men att det ska låta bra i hörlurar är ett måste också såklart! 🙂
  3. Kör bara med mina billiga hörlurar, som sagt har bokstavligen ingen "utrustning" förutom mina hörlurar, mitt midi-keyboard och min dator. Inge högtalar eller så.
  4. Visste inte vart jag skulle lägga denna tråd men det fick bli här.. tar gärna emot en varning om det var fel och den kan flyttas hoppas jag 🙂 Vill även berätta att jag bor hos föräldrarna och allt sitter i mitt rum, som knappast är "akustiskt" byggt som jag läst krävs för en del.. Så till frågan, jag har nu kommit över lite pengar som jag gärna vill lägga på musiken istället för bet365 och random skit här och där. I dagsläget producerar jag det som skulle kallas för "EDM" och trap musik. Jag har en budget på 2500/3000 kr som jag gärna tar tips på vad jag ska lägga de på. Min "studio" ligger alltså på noll, det är jag och min dator med FL Studio, tillsammans med några as-ruttna hörlurar från Sony som jag köpte för 200 kr för användning på min iphone. Vad kan jag köpa för att optimera min tid med mixning osv? Vart ska jag börja och vad bör jag ha? Allt ifrån studiomonitorer till "studio" hörlurar eller kanske ljudkort? Har en liten MIDI keyboard men en till keyboard är inte det jag letar efter. Det är just det jag inte vet, så jag skulle uppskatta all hjälp jag kan få på vart jag ska börja med byggandet av min hemmastudio..
  5. Tack allihopa, känner mig verkligen välkommnad till forumet! 🙂
  6. Tja! Ni kan kalla mig för Theo eller Kruxe! 🙂 Jag är inte alldelles ny i forumet, då jag har spanat omkring ett tag utan ett konto. Fast bestämde mig för att göra ett konto några dagar sen. Jag lär mig att producera på FL Studio då jag blev introducerad till den som ett bra programm för nybörjare! Jag är väldigt nöjd över programmet och jag ser fram emot att se min utveckling som producent. Jag började för ungeför 7-8 månader sen lite lätt med att skoja runt på programmet, men började ta det på mer allvar för typ 2-3 månader sen och att sitta framför datorn, att skapa musik och lära mig mer om mixning, mastring och electro helt generellt har blivit till en stor passion. Jag har själv hört hur jag blivit bättre sakta men säkert inom dessa månader och jag tänker fortsätta i samma fart! Detta är mitt senaste projekt och det blev en remix på en låt som heter Liberation. Jag hoppas ni gillar den och jag uppskattar verkligen ALL sorts feedback! 🙂 Tack för mig. https://soundcloud.com/theokruxet/mb-sak-liberation-kruxe-remix
×
×
  • Skapa ny...