Jump to content
Annons

MadStylez

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av MadStylez

  1. Tja, är Mbox 3 bra eller en flopp? Jag har inte hört så mycket om det, och försäljningen av det i Sverige verkar inte lika stor som 2:an blev? Eller har jag fel?
  2. Ah shiet, läste fel. Glömde att det stod karoke-version! Peace
  3. Nytt beat uppe som jag filar på!
  4. Pass på Cubase, ladda ner PreSonus Studio One 2 (utan donglar och iloks). Finns demo på PRO-versionen och gratis begränsad version. Jag hatar Cubase, alltid gjort, men Studio One är Guds gåva och inte alls krävande!
  5. Nytt beat uppe som jag jobbar på!
  6. Lance: Jag skickade via privat meddelande. FGF: Tack fan, absolut jag sitter på två nya beats som kommer bli klara i veckan tror jag. Tungt, det lät bra, du är duktig man. Jag lyssnar knappt på någon hip-hop från Svergie men det där var intressant! Du behöver fler lyssnare!
  7. Tja man, Låter fett! Det kan bli intressant, jag är sugen. Jag bor också i Stockholm, i Hägersten.
  8. Tja, jag söker duktiga rappare, helst som kör på engelska, till mina beats. Men kan ta emot svenska förslag om det låter riktigt bra. Jag är ett stort fan av amerikansk 90-tals hiphop så det är min stil, som typ bla. DJ Premier, 9th Wonder, Pete Rock, J-Dilla m.m. Dvs jag älskar beats gjorda på en MPC. Det är så jag arbetar. Just nu har jag bara två beats som jag måste finslipa lite på min Soundcloud https://soundcloud.com/djmadstylez
×
×
  • Skapa ny...