Jump to content

MadStylez

Medlem
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About MadStylez

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 01/02/1987

About me

 • Kön
  Man

My music online

 1. Tja, ska köpa nytt ljudkort (Mbox 3) och får med Pro Tools Express. Är det bra? Jag undrar då jag aldrig kört PT förut, har LE men bara tittat igenom det lite snabbt. Jag kör Studio One 2 Pro nu, vilket skulle ni föredra?
 2. Tja, är Mbox 3 bra eller en flopp? Jag har inte hört så mycket om det, och försäljningen av det i Sverige verkar inte lika stor som 2:an blev? Eller har jag fel?
 3. Jag har börjat spela in lite på skojj och skulle vilja sjunga refrängen på någon låt. Hör av dig om du är rappare. Det enda jag spelat in kan du lyssna på här, jag kör lite rap också på låten. http://m.youtube.com/watch?v=mhzh3j0_yAA
 4. Ah shiet, läste fel. Glömde att det stod karoke-version! Peace
 5. Varför är inte studio tidningen som förr? Nu är priset höjt med 30%, finns ingen CD/DVD längre, och ännu mer reklam..
 6. Nytt beat uppe som jag filar på!
 7. Pass på Cubase, ladda ner PreSonus Studio One 2 (utan donglar och iloks). Finns demo på PRO-versionen och gratis begränsad version. Jag hatar Cubase, alltid gjort, men Studio One är Guds gåva och inte alls krävande!
 8. Nytt beat uppe som jag jobbar på!
 9. Lance: Jag skickade via privat meddelande. FGF: Tack fan, absolut jag sitter på två nya beats som kommer bli klara i veckan tror jag. Tungt, det lät bra, du är duktig man. Jag lyssnar knappt på någon hip-hop från Svergie men det där var intressant! Du behöver fler lyssnare!
 10. Tja man, Låter fett! Det kan bli intressant, jag är sugen. Jag bor också i Stockholm, i Hägersten.
 11. Tja, jag söker duktiga rappare, helst som kör på engelska, till mina beats. Men kan ta emot svenska förslag om det låter riktigt bra. Jag är ett stort fan av amerikansk 90-tals hiphop så det är min stil, som typ bla. DJ Premier, 9th Wonder, Pete Rock, J-Dilla m.m. Dvs jag älskar beats gjorda på en MPC. Det är så jag arbetar. Just nu har jag bara två beats som jag måste finslipa lite på min Soundcloud https://soundcloud.com/djmadstylez
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.