Jump to content
Annons

Melittin

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Melittin

  • Födelsedag 1993-04-08

Om mig

  • Kön
    Man
  • Min utrustning
    FL studio, dator, papper, penna och min hjärna (förhoppningsvis)
  • Intressen
    Musik, Biodling, Teknik, Vetenskap, Politik, Sci-Fi, Filosofi, Psykologi och att lära mig nya saker.

Min musik online

  1. Man kan högerklicka på en tom kanal klicka och hålla kvar på "Save mixerstate as..." och dra det till den kanalen man vill "nollställa". Det är det snabbaste sättet jag känner till.
  2. http://www.youtube.com/watch?v=yjSblxJCPHE Detta kanske kan hjälpa dig? Jag tror att problemet är att du blandar ihop midi channels med mixer channels, de är två helt olika saker. Eller så har jag missuppfattat ditt problem.
  3. Gillar SeamlessR riktigt mycket! Han förklarar ganska bra så länge man vänjer sig vid hans talproblem. ☺️ Han har också börjat göra en del riktigt sjuka låtar, ser fram emot vad han kommer producera i framtiden. Hans nästa album blir nog riktigt bra. Fråga här också, använder du FL 11 och ska du använda 12 när det kommer? Personligen har jag 11.
  4. Någon med FL i Stockholm som skulle tänka sig gilla ett besök från en annan användare? Är I Stockholm i sådär 4-6 veckor och försöker hitta på saker att spendera min tid på. Har använt FL i ca ett år men på en stationär dator som står hemma på västkusten. Kan hälsa på för musikutbyte och kanske något kort samarbete sådär på hobbystadiet. Genres jag diggar inom EDM är Electro, Neuro, Dubstep, Trap, DnB, House och ibland Big Room. Måste dock tillägga att detta är det jag är intresserad av men är på inga sätt någon "mästare" hur myckat jag än skulle önska det. Man tränar och blir bättre, som med allt annat, eller hur? Hur som helst, det skulle vara mycket roligt om någon skulle vara intresserad så kommer jag och hälsar på. Ha det gött, en västkustare i Huvudstaden. 😄
  5. Tjenare! Jag gillar att fixa med sound i FL 11 så mig kan du kontakta via Skype: simelibjo. Är ute efter ett bra samarbete. Hoppas vi hörs.
  6. Tjenare! Jag är inte bosatt i Halland, Bohuslän är stället jag bor, men jag använder FL studio 11. Vi kan bolla flp's via skype kanske? Gillar house men gör även techno, nu disco, dubstep, DnB och några försök på Complextro. Har inte släppt något ännu, tenderar att inte slutföra utan hoppa vidare till nya projekt. Har varit en del i min läroprocess. Skulle vara sjukt nice med ett samarbete nu när jag känner att jag behärskar FL studio. Min skype simelibjo Hoppas vi hörs. 🙂
  7. Vilken version av FL studio använder du? Jag använder 11, om du vill kan vi bolla flp's via skype? Se om det kan bli något av det? Min Skype är simelibjo
  8. Jag testade detta, vad menar du? För mig fungerar det inte, var tveksam redan innan men testa gör man ju. Jag vet om ctrl s och ctrl v men inte att man kan ha alt med. Det var nytt för mig. Hände inget särskilt.
  9. Någon slags struktur? Ganska goofy låt. Inte dålig men craaaazy. Snajsiga ljud.
×
×
  • Skapa ny...