Jump to content

jakobwestberg

Medlem
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About jakobwestberg

 • Rank
  På gång
 1. För att när jag spelar in med mono så låter det.. hur ska man säga.. monotont. Även om jag pan'ar tracksen efteråt. Därför tror jag att stereo kommer få rösten bli klarare, eller har jag fel, finns det något annat sätt?
 2. Okey tack så mycket, både CHAE och peterT. Nu fungerar det bra. Måste bara köpa en ny stereomik (är det de som kallas binural microphone?), Något förslag på en bra stereomik som inte är så dyr?
 3. Jaha är det en mono mic? Det visste jag inte. Jag har laddat ner focusrites drivrutiner på deras hemsida. Vänta så laddar jag upp en bild om det är de du menar, jag vet inte riktigt hur mycket man ska välja etc.
 4. Hej, två frågor. 1: Jag använder mig av ett Focusrite Saffire 6 USB ljudkort och en JJLABS BMC mikrofon. När jag öppnar upp cubase och skapar ett "audio track" och väljer stereo som configuration och spelar in något så hamnar ljudet bara i vänster monitor. alltså inget tas upp i mikrofonen för höger sida. Vad är det för fel? 2: När jag väl spelar in i antingen mono eller stereo och sedan spelar upp det så är det en liten delay. alltså jag hör min röst nån milli sekund efter jag egentligen ska höra den (enligt när jag spelade in den) Går det att ändra på något sätt? Tack på förhand!
×
×
 • Create New...