Jump to content
Annons

Nulb

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Oerhört tacksam för alla svar! Ska dock försöka specificera mig lite mer. Se det såhär, i mitt arbete som fritidsledare har jag rock-grupper där jag är med ett ungdomsband (typ 14 åringar) som precis börjat lira och lär dom att spela tillsammans. För att kunna genomföra detta behöver jag en förstärkare hemma för att ha möjlighet att planera verksamheten. Dvs skriva feta rock-solon på en tolvsträngad akustisk går inte bra alls. Betyder det att jag inte kan dra av på utrustning jag köper privat i syfte att använda på min arbetsplats där jag inte på papper är anställd som musiker men i praktiken är verksam som gitarrlärare, trumlärare, baslärare, sånglärare etc. Ex 2. Jag planerar att köpa in en del studioutrustning till replokalen så att banden får möjligheten att göra schyssta inspelningar samtidigt som man lär sig ljudteknik. För att jag ska kunna lära dom använda hårdvaran samt mjukvaran behöver jag lära mig att använda den samtidigt som jag har ett intresse för att äga liknande utrustning privat. Kort och gott behöver jag planera hemma och testa mig fram, kan jag då köpa in utrustning och dra av på? Det hela är oerhört förvirrande för mig, dock behöver jag utrustningen för att kunna genomföra mitt arbete på ett bra sätt. Så köpas kommer den, oavsett skattereducering eller inte, att göra. Som sagt, tackar varmast för alla svar och hoppas att jag får nya svar på detta 🙂
  2. Ursäkta, oklart från min sida. Det gäller alltså inköp privat. Dock utrustning jag kan motivera att jag kan komma att använda i samband med arbetet.
  3. Nulb

    Skatteregler vid köp

    Hej. Jag har lite funderingar och frågor och hittade en gammal tråd här som var inne på samma spår men inte riktigt kom fram till ett svar. Det är så att jag på 75% arbetar som fritidsledare i en kyrka och har därigenom ansvar för en replokal med ett par band, några gitarrgrupper samt ett par rock/pop-grupper (ungdomar och barn alltihop). En kollega till mig nämnde att man kan göra avdrag för musikutrustning man köper in som musiker och har varit och snokat lite på internet men hittar inget vidare bra svar. Så nu frågar jag er: Kan jag göra avdrag på en stack? Hur gör jag avdrag? Vad är fördelarna? Kan jag råka illa ut för det? Om tråden ligger i fel del av forumet får gärna någon moderator trolla lite så att den hamnar rätt. Over n' out!
×
×
  • Skapa ny...