Jump to content

Victor Wolf

Medlem
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Victor Wolf

 • Rank
  Nykomling

Recent Profile Visitors

1,711 profile views
 1. Jo visst så är det ju men frågan är ju då vart man ska prioritera pengarna. Jag har inte råd att köpa en med maxxad anpassning i allt utan behöver förstå vart jag ska lägga pengarna, processor / minne / lagring.
 2. Som titeln antyder så har jag bestämt mig för att köpa en Macbook Pro men behöver lite råd kring vilken jag ska köpa, eller rättare sagt: Vilken anpassning är viktig? Macbook Pro går ju som ni vet att köpas i flera olika varianter med olika anpassningar så som processor, minne och lagring. Det är ju superbra.....men......leder till en väldans massa huvudkliande många timmar framför datorn om man inte är så haj på datorkomponenter. Här är alternativen, man får mer val när man väljer en av de första två: https://www.apple.com/se/shop/buy-mac/macbook-pro/15-tum Den kommer att användas främst till musikproduktion och då med FL studio som DAW till att börja med men sedan även Ableton och Logic. Det är viktigt att den är väl anpassad för att klara av många tunga musikprojekt, plugins, ljudfiler och inspelningar. Har försökt forska och lära mig vad som behövs via FL studios egna tips: https://support.image-line.com/action/knowledgebase?ans=214 och https://www.cpubenchmark.net/laptop.html men känner mig inte mycket klokare. Så jag öppnar frågan här, kan någon vänlig själ snälla göra det hela lite lättare för mig?
 3. Låter fett skönt ! Bra lyrics, skriver du allt själv? Beats o text ?
 4. Riktigt skön o speciell melodi! Soundet är dock inte så speciellt som ovanstående sa men det tycker jag inte det måste vara i början heller, gör det som DU tycker låter bra till och börja med så kommer ens egna sound med tiden tror jag
 5. 248 downloads

  Hej! Tänkte höra lite vad ni tycker om den här! Hur tycker ni melodin är? eftersom jag har suttit en del med den och hört den massa gånger så är det svårt att veta hur den egentligen låter Hur tycker ni den är mixad, med volymer osv? Har ni något tips på masteringen osv också för jag känner att jag inte riktigt får det tryck jag vill ha i melodin.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.