Jump to content
Annons

SjuSortersApa

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av SjuSortersApa

  1. Ok, tror det är beslutat nu. Alla har nämnt Squiern som ett bra val, så det får helt enkelt bli en sådan. Tack för all hjälp! 🙂
  2. Oj vilka snabba svar! Kanske ska rikta in mig på Squire då. Det är väl Fender som gör dem också och även om jag är nybörjare så vet jag ju att det är ett välrenommerat märke... Jag känner lite som SadamJR skrev, att jag är rädd att bli lite lurad på beg-marknaden eller att jag missar något uppenbart fel eller liknande. Tack för svaren!
  3. Hej! Jag har tänkt lära mig spela elgitarr och ska därför införskaffa en sådan. Eftersom jag är småbarnspappa så har jag varken speciellt mycket tid eller pengar att lägga på detta, utan har mest tänkt att det får ta den tid det tar att lära sig. Vill därför köpa billigast möjliga elgitarr (som ändå funkar och inte kommer hämma mig i lärandet). Jag har kikat runt en del på hemsidor efter butiker i Göteborg (där jag bor) och har hittat följande billiga elgitarrer som jag är intresserad av: Tenson California ST One - 749 SEK J&D Brothers YC-EG3 - 800 SEK Elgitarr Squier Bullet Special-RW - 1049 SEK Vill helst inte lägga mer än tusenlappen, så vilken av dessa anser ni är bäst att köpa eller är de alla rena skräpet? Själv lutar jag mest åt J&D-gitarren i nuläget... tacksam för all input!
×
×
  • Skapa ny...