Jump to content
Annons

Timmy Bjärnebro

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Kul att så många är intresserade! =) Enklaste sättet är kanske att vi går vidare med att dra detaljerna via mail - Exakt vad vi söker, hur vi jobbar, vad som erbjuds, demolåtar, mixprover, etc. Maila mig gärna på timmy[at]upsweden.se så jag får in er alla i adressboken. //T
  2. Vi är några låtskrivare i Örebro som hookat upp, byggt en studio och börjat skriva lite låtar tillsammans. Vi kommer med bakgrund som musiker och låtskrivare i User ( ) och The Happy Hippo Family (www.thhf.se) m.m. Musikmässigt så skriver vi modern popmusik... Ganska brett helt enkelt. Vi behöver dock hooka upp med duktiga producenter som verkligen kan göra låtarna rättvisa. Självklart är vi även öppna för att samskriva också.
  3. Tack för feedbacken Arne. Ja, det låter väldigt mycket sunkig bas om hela produktionen tycker jag... Ska helt klart testa att dämpa lite på djupbasen... Och refrängen måste växa och antagligen skrivas om för att lyfta mer... Hur som helst, nu har jag mycket med jobb men när det tillåter så ska jag titta mer på den, så slänger jag upp en ny version så ska du få lyssna på den igen! =)
  4. Nu ska de fungera... Ursäkta krånglet! =) Vox: http://snd.sc/14O3aNc Instr: http://snd.sc/128fHXR
  5. Yes. Soundcloud kan ju var en bra idé över lag =) Har gjort låtarna som privata, med de borde funka med secret link: Instrumentalen: http://snd.sc/128fHXR Voxen: http://snd.sc/14O3aNc Vad komplicerat det skulle vara att få det där att funka...
  6. Laddade precis upp en låt på Låtar och Filer: https://www.studio.se/index.php/files/file/13093-addicted-to-you/ ... men hur mycket jag än tittar så lyckas jag inte hitta något kommentarsfält på den delen av forumet och jag vill ju skapa interaktion med er andra i det här fallet. Någon som kan förklara för mig hur blåst jag är och hur jag istället bör gå tillväga? Följande text är urklippt från ovan länk: Har skrivit låtar så länge jag kan minnas men har precis börjat sätta mig för att även försöka producera det som blir skrivet. Därför så tar jag tacksamt emot all feedback, då jag är väldigt osäker på hur produktionen egentligen låter. ... Har denna och ett gäng andra låtar på gång. Om någon känner sig manad så välkomnar jag en producent som vill ta tag i den. Om någon även känner att låten skulle passa nåon sångare/artist så säg bara till så styr vi upp en inspelning. Har 2 versioner som jag skulle vilja ha feedback på. Ingen av dom är mastrad på något sätt. Addicted to you inst. 2.0 Instrumentalversionen. Hur tycker ni trumpaketet låter (Kagge, Sub, Virvel, Pukor)? Hur skulle det kunna förbättras? Jag tycker det är extremt svårt att få trummorna att låta bra. Någon som har tips på någon effekt eller instrumenttillägg som skulle kunna lyfta refrängen ytterligare? Hur får ni era refränger att lyfta i era produktioner? Kritik eller ros i övrigt? Är jag helt ute och cyklar någonstans? Addicted to you 2.0 Här är sångpaketet på. Dock jag som sjunger, kraftigt autotunad på sina ställen, men idéerna kommer iaf fram. Är lite osäker på sångarrangemanget, som känns lite framstressat och okomplett på något sätt. Sitter någon inne med några bra tips på att få det att lyfta? Hoppas innerligt på lite feedback! =)
×
×
  • Skapa ny...