Jump to content
Annons

BburnerR

Medlem
  • Antal inlägg

    214
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av BburnerR

  1. Verkar intressant men hittar ingen demo 🙁. Skulle va kul att testa med mina midifiler innan ett ev köp.
  2. Kan man göra egna komp i pluggen? Haha, sekunder har jag väl över men tycker inte resultatet blir så bra men jag kanske ska kolla närmare på det.
  3. Ok om jag förstår detta rätt så finns det inte någon liknande funktion i någon basplugg som tex ez har för trummor. Synd i så fall, hade sparat en hel del tid. Ja det kan väl gå att få till hyffsat i DAW men då behöver man lägga lite tid på det också.
  4. Vad menar du med autokomp? Jag är inte ute efter att använda färdiga baskomp som följer med pluggen eftersom jag gör egna basgångar i midin om du menade det. Är ute efter att få baspluggen att spela upp mina basgångar som jag gjort på ett midispår liknande som ez drummer gör tack vare humanize och velocity. Jag har för mig att guitar pro har någon sådan effekt om man gör basen där men frågan är om det följer i så fall med när man gör en export till midi?
  5. Jag har haft detta problem med m-audio audiophile firewire och winXP. Det slutade med att jag installerade om datorn och då funkade ljudkortet bättre men det händer ändå ofta att jag måste starta om ljudkortet för att datorn tappar det och då funkar det igen.
  6. Hej! Använder ez drummer för att spela upp mina egna midi spår när det gäller trummor. Där finns velocity och humanize som jag tycker funkar helt ok för att spela upp midi mänskligare. Jag tänkte även pilla lite midi spår för bas men kan inte hitta någonstans hur man får till liknande funktioner som ez har för att få en mer levande bas i egna midi spår? Läser här och på andra forum bara hur bra eller dåligt ljuden är i vissa pluggar men jag är mer ute efter att få till en mer mänskligare uppspelning av midin utan att behöva skapa allt för avancerade midi spår.
  7. Hej! Kan inte hitta detta nånstans på forumet så jag slänger ut frågan. Någon som testat Cubase 3 med windows 7? Fungerar det? Hade tänkt köpa ny dator och då är det ju bra om Cubase 3 fungerar, eller blir jag tvungen att uppgradera Cubase också?
  8. Nja, jag vill ju helst slippa sätta ut locators manuellt. Men som sagt Locators to selection funkar ju nästan som jag skulle vilja ha det och kanske ännu bättre. 🙂
  9. Kan man få till att locators markerar markers? Annars är ju locators to selection hyffsad.
  10. Hej! Kan man spara locator positionerna? Alltså om jag har flera olika intervall som jag vill kunna använda flera gånger så vore det smidigt med en funktion för att snabbt ta fram sparade positioner för H och V locator. Är detta möjligt i SX3?
  11. Jepp, vilka frekvenser skulle du lägga på bas resp kagge?
  12. BburnerR

    dubbelkagge vs bas

    Hej! Jag kör sidechain på bas mot kagge och det är jag nöjd med men när det är dubbelkaggepartier i låten så är det även basgång och jag vill att båda ska höras, då använder jag ej sidechain. Hur gör ni för att dubbelkagge och bas ska höras bra? Jag gissar att svaret är att eq:a men hur? Jag vill ju behålla både tryck i kagge och bas!?
  13. BburnerR

    Amplitube Metal

    Bra då gör jag så! 🙂 Håller på å mixtrar ljud för fullt nu, får väl se när jag kan tänkas bli nöjd
  14. BburnerR

    Amplitube Metal

    Lät ju inte så tråkigt, hur får jag tag på din preset? 😛
  15. BburnerR

    Amplitube Metal

    Då ska jag testa dessa. Är ingen fena på att ratta ljud men skam den som ger sig. Lirar du själv? Har du nåt inspelat man kan få lyssna till?
  16. BburnerR

    Amplitube Metal

    ah, tänkte inte på det. Skickade dig ett meddelande(vet inte om du sett det) och undrade om du möjligtvis hade lust att dela med dig av några egna presets till AT Metal, just nu låter inget kul av det som jag har kommit över, frågan är om det kan va gitarrmickarna som inte är ok. 😲
  17. BburnerR

    Amplitube Metal

    Hej! Finns det någon som har lust att dela med sig av sina egna metalpresets till AM och/eller GR3? Jag behöver nya idéer!
  18. BburnerR

    CD-covers

    Hej! Jag är intresserad av att få veta vart man vänder sig för att få tag på någon som gör/ritar utsidor/covers till CD. Har ni några tips? Eller finns det någon intresserad här på forumet? Nu är jag kanske inte ute efter proffsen som kostar skjortan utan mer någon som har det som en hobby, men för all del alla tips är välkomna.
  19. Nu har jag skickat tillbaka kortet. 🙂 Det funkade varken med m-audio audiophile eller phonic firefly. Windows hittar inga ljudkort via det firewire kortet. Så då är det att leta vidare, någon som har fler förslag?
  20. Sådana svar gillar jag, beställt. Hoppas bara detta hjälper. Tack! 🙂
  21. Hittar inte ett enda 32bit firewirekort att köpa med TI chipset. Mitt m-audio ljudkort distar och hackar ljudet efter en stund och kanske det kan va firewirekortet.
  22. Då är det bara att höra av sig med nån referens låt 😄
  23. Har problem med M-audio firewire audiophile kort. Hinner inte göra så mycket i cubase före allt ljud hackar, det samma gäller om jag lyssnar på musik via winamp eller mediaplayer. CPU:n går inte i taket. Jag har bytt så firewire kortet går på egen irq och stängt av interna ljudkortet i bios men inget hjälper. Har testat att öka buffer size men det hjälper inte. Någon som har en idé?
  24. Skulle du gilla att lägga bas till thrashmetal låtar?
×
×
  • Skapa ny...