Jump to content

Jonnyrock

Medlem
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jonnyrock last won the day on March 14 2014

Jonnyrock had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutralt

About Jonnyrock

 • Rank
  På gång
 1. Ja det börjar ju luckras upp nu, vilket är förståeligt. Men man tycker ju ändå att mystiken finns kvar trots kännedomen om dem.
 2. Fantastisk intervju ändå! Tack för den
 3. tack för svar, kul att luska lite ! Håller med om att det borde vara sjukt svårt att hålla identiterna hemliga i dessa tider. Läste någonstans om varför de fick byta namn till Ghost B.C, "Because of Copywrite" hehe 😄
 4. Kan vi snacka lite om det här grymma bandet som vi har här i Sverige? Har sett bilder där metallica har tshirts med Ghost-tryck och sen att Foo Fighters har spelat ihop med dem. Jag gillar deras nya platta stenhårt men som alla andra så är jag jäkligt nyfiken på vilka som gömmer sig bakom deras masker, någon som har inside info? Här är deras bästa just nu enligt mig:
 5. Hur tycker du att just han sticker ut!? Men ja det borde vara som du sägre att man röstar på musiken, men så är det ju tyvärr inte. Det är mer artisten som man går på tror jag. Just de flickidolerna som du nämner kommer få många röster för att de ser bra ut. Men det behöver inte vara dålig musik för det, återstår att se! Vi måste ju ha någon som vinner här som vi tror kan vinna hela spektaklet utomlands sen!
 6. Vad tror ni om årets upplaga av Melodifestivalen? Det ser ju ut att finnas många duktiga artister med i år, och som vanligt en hel del lite sämre. Men det är ju halva nöjet med denna tillställning. Finns få saker i musiksverige som framkallar så många känslor som Melodifestivalen. Har ni någon given favorit i år? Vem tror ni kommer att vinna och framförallt, vem kommer att vara bäst? (Den som är bäst brukar oftast inte vinna) Väl mött!
 7. Varje år så kommer det nya låtar som släpps såhär nära inpå sommaren och blir klassade som sommarplågor. Har ni hört någon ny i år som kan klassas som en sådan sommarplåga? Här är en bra kanditat, rolig video, trallvänlig och dansant låt:
 8. Kan hålla med om att de är jäkligt grymma. Ska bli kul att se de på Bråvalla festivalen i sommar! Har ni sett deras senaste video?
 9. Kan någon tala om för mig vem det är som har gjort den här grymma låten??
×
×
 • Create New...