Jump to content
Annons

nimn

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Detta är vad jag gör också! Och SHM också såg jag i deras Future Music-video 😛 Fast jag ger kickarna varsin compressor, inte säkert man vill ha samma compressor på dem. Fast det kanske var vad du menade egentligen.
  2. Hej, Jag gör progressive house, ganska Avicii-inspirerat. Inget jätteseriöst utan någonting jag sysselsätter mig med på fritiden. Tycker väldigt mycket om att få exklusiva vocals att arbeta med eftersom det blir mycket mer unikt då. Jag bor också i Malmö fast om ett samarbete blir aktuellt vet jag inte hur stor roll det egentligen hade spelat då allt jag behöver är en acapella-slinga av dig och jag inte har någon inspelningsutrustning att erbjuda, men det är väl en bonus iaf 🙂 Spana in mitt senaste verk, det är väl något sådant här det hade kunnat låta men med din röst istället: Hör av dig om det verkar intressant!
  3. Det är väl lätt, han har suttit ett år och övat in samma sound hela tiden. Lyssnade lite på hans SoundCloud och alla låtar lät ju likadana i princip. 😛
  4. Ni kan ju fortfarande ha det fint och uppdelat.. Bara att ni lägger alla era automations i toppen och alla patterns i botten t e x.
×
×
  • Skapa ny...