Jump to content
Annons

iLuminous

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om iLuminous

  • Födelsedag 1988-03-24

Om mig

  • Kön
    Man
  1. Hade jag haft råd Jon så hade jag från första början inte postat här vill hitta ett sammarbete som jag skrev, hade jag velat ha mina mixer mastrade hade det kostat mig för det mixtapet 7500 allt som allt, tack vare kontakter och rabbatter så du missförstod mig nog! (Skapa ett Sound tillsammans) 🙂 Men tack för ett Lycka till i alla fall! och jag önskar detsamma!
  2. jag har bara krav på att du är passionerad och ett bra öra samt att du kan jobba i ett lag. jag vill att vi mixar tillsammans mastrar tillsammans ocj tar del av varandras kunskaper!
  3. https://soundcloud.com/iluminous Välkommen in till min värld! 🙂
  4. Glömde att säga Självfallet Kommer Credits gå till dig som hjälp till i projektet att sitta på album art twitter kontakt info etc!
  5. Jag är på god väg med att skapa ett unikt Promotional mixtape som i sin tur riktar sig främst mot up&coming artister i Sverige men kommer även ha en del sammarbeten i bla. Usa & Uk. Vad jag gör är att producera fram 15 låtar fram till Juni. I Juli kommer artisterna att spela in och skicka mig tillbaka allt material. Augusti små pill med information om artisterna se till att allt är tillräckligt bra för att starta igång med att mixa & mastra, album cover kommer att göras och kommer även ta kontakt med Dj's som kanske kan tänka sig att Hosta det för att bygga ännu mera broar! Det jag söker är en som är villig att jobba hårt med mig och inleda en relation inom musiken, då jag kommer göra allt detta gratis för alla dessa artister förväntar jag mig att du också kan tänka dig det. Det är en självklarhet att jag sätter ett högt pris på mina produktioner men just för tillfället behöver jag en startkrita som gör att jag både knyter kontakter och får en ljus framtid inom musik i både Sverigie och Internationellt. Min expertis sträcker sig inte så pass långt att jag kommer kunna göra allt detta på egen hand, därav vill jag träffa på någon annan som är lika hungrig som jag är att kunna börja ta för sig och sprida sin musik. Producerar du själv hip hop trap eller R&B så är det jätte välkommet att göra collabs etc. Huvudsakligen kommer din position vara att se till så att allt låter bra vi kommer mixa låtarna tillsammans vi kommer mastra låtarna tillsammans. Jag kommer bidra med ett väldigt gott sällskap energi och inspiration! Jobbat som kock i fem år så god mat kan jag stå till tjänst med också! hehe 🙂 Välkommen att meddela mig här om du är intresserad eller min E-Mail: iLuminousbeats@gmail.com Här är ett exempel på det jag gör som kommer finnas med på mixtapet!: http://snd.sc/134TyGd Ni kan även lyssna på annat jag gottar mig i här; www.Soundcloud.com/iluminous
×
×
  • Skapa ny...