Jump to content
Annons

depe

Medlem
  • Antal inlägg

    39
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. Lagom sent svar, men https://escapefromnoise.com Butik i Sthlm också.
  2. KVR brukar köra en tråd nästan varje år med samlade "deals and offers" ( 2018 Black Friday / Cyber Monday deals thread ) https://www.kvraudio.com/forum/viewtopic.php?f=43&t=514622 Kanske kan vara värd att kika på.
  3. Mitt problem var tydligen nytt för supporten, då min licens-fil var korrupt, så jag hade kunna trycka på allt möjligt hur länge som helst utan att ha fått något att fungera. Hör av dig till supporten är mitt tips. Efter 2-3 mejl med olika lösningar som ej fungerade så bad de mig ange mitt telefonnummer samt tid då de kunde ringa upp. Sen var allt löst. Bör påpekas att supporten var väldigt trevlig, och hjälpsam, trots att jag skickat ett argt mejl till de 2 dagar innan =)
  4. Jag fick höra av mig till deras support då mina plugins inte funkade sedan jag installerat Waves Central. Det slutade med ett 2 timmar långt telefonsamtal med Waves där vi även använde Teamviewer så de själva kunde felsöka min dator. Gällande Recover Licenses så funkar den bara en gång om året, så ha intge för bråttom med att trycka på den, om det visar sig att något annat är fel.
  5. depe

    Fastnat! Hjälp!

    Ett tips som funkar för mig är att rendera ut det man gjort hittills och lyssna på i exempelvis bilen till och från jobbet osv. Kan ta en åktur eller en månad innan man helt plötsligt vet hur man ska gå vidare.
  6. Jag köper gärna en del vinyler, men vill se en lista av vad du har, har redan ca 300 st så vill inte ha fler dubbletter. Man kan använda www.discogs.com för att enkelt hålla koll på sin samling. http://www.discogs.com/user/Leinadsson/collection
  7. depe

    MARY G

    Hello! VIlken skön röst du har, precis sån jag gillar så hoppas du kastar in mycket låtar här på forumet! 🙂 /depe
  8. Ska snart köpa en laptop för studiobruk och har haft ögonen på en likadan Asus som du köpte, och undrar om du är nöjd med denna? För och nackdelar? Kommer själv använda FL Studio 10 med diverse synthar och samplingar, ej inspelning av instrument. Är någon annan kunnig och kanske kan tipsa om en bra laptop så lyssnar jag.
×
×
  • Skapa ny...