Jump to content
Annons

Sanya

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Kvinna
  • Stad/plats
    Stockholm

Senaste profilbesökare

1 820 profilvisningar
  1. Ok, så Voc Kollade snabbt in Vocalive nu och köpevarianten har ju med sig några bra effekter.. så om den inte kostar så fasligt så kan en ju prova lite där vad en kan tänkas vilja ha... för pedal måste d ju bli sen ändå ju... Tack.
  2. Ah, fan va svårt... har inte testat massa ljud lixom, men är ute efter att använda rösten mer än att bara låta "sång".. men oxå på vanliga sången... tänker flanger, tremolo, dist, diskant/telefon.. men måste ju även va lätt att snabbt kunna ratta på den för att ställa in hastighet, djup etc... Hm..
  3. Ok, bra å veta! Hör av dej om du hittar nått.
  4. Är ju ett hav av grejer asså, bra om man vet nån som testat, men ska kolla, tack!
  5. Näe, jag vill sköta d själv å live å kunna växla snabbt i olika partier... tänk om någon skulle sköta ens gitarreffekter från ett mixerbord...
  6. Du menar chorus etc. från en gitarreffekt då eller? Vi kör rock redan i en duo... så tror inte han som lirar både gura, baspedal och kagge ska behöva sjunga oxå... hehe... å vill inte ha nån kör eller pålägg på scenen mer än effekter.. så är kanske ev. ute efter stämsång grejen oxå.... men främst effekter..
  7. Du menar om alla sångeffekter? Fick den feelingen när jag kollade för flera år sedan om alla sånna hära.. men nån bra måste d ju finnas nu?
  8. Tja! Tycker d är farligt få som jobbar med effekter på sång... jag har bara kört en effekt hittills genom en gitarreffekt men vill utveckla det. Någon som testat olika manicker? Fnular på denna: http://www.4sound.se/pa/signalprocessor/sangprocessor/boss-ve-20
  9. Tja! Jag söker antingen ett etablerat band eller några som har sjukt höga ambitioner och har vart med i svängen på nått sätt tidigare. Musiken kan vara Punk Rock, Root Rock, Stoner Rock... Med hög ambitionsnivå så ser jag inte det geografiska avståndet som ett problem... man kan repa intensivt vissa helger och övrig tid för sig själv. Men självklart en fördel om ni finns i Sthlm. Ett annat projekt skulle även kunna vara Akustisk Rock med en låtskrivare... som ett soloprojekt alá typ Amanda Marshall (What if god was one of us...) Min ambition är att försörja mej på detta så ni hajar att det även handlar om annat än att bara lira.. Marknadsföring, hitta bandbokare å kanaler för distribution, outfit, videofilm osv. Gasen i lixom.. Själv är jag erfaren, släppt plattor o vart på turné i Europa etc m bl.a. Siena Root. Rösten är jävligt stark och dynamisk. Här gästsjunger jag i mitt gamla band och är bara ett exempel på hur jag kan låta: Å här.. jag e sjuk som fan, men låter ok:
×
×
  • Skapa ny...