Jump to content
Annons

nudd

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  1. Inte helt säker på vad du menar med djupare slag. Men en grej jag brukar göra för att till exempel få mer smack-ljud/mid i kicken är att skicka en send till en ny kanal och eq:a bort all botten för att sedan blanda med originalsignalen. Se också till så att kicken inte konkurerar med andra frekvenser i någon större utsträckning genom att använda eq eller helt enkelt stämma upp eller ner den.
  2. Har suttit med det en stund nu och ändrat buffer size o dyl. Problemet verkar nu endast vara i media explorers preview. Vilket tydligen ska bero på att preview-ljudet inte har samma ljudkvalitet som exempelvis ett tomt track i projektet. Störningsljudet försvinner även när jag använder en sampler. Har någon upplevt samma problem och har något tips på hur man kan konfigurera preview funktionen?
  3. nudd

    Sprakande samplingar.

    När jag drar in samplingar från media explorer så låter det som att de "clipper" men mätaren överstyrs inte. När jag använder samplingarna i ableton live lite så låter det som det ska så det borde väl inte vara min dator som är för dålig? Vet någon vad det kan bero på?
  4. nudd

    Render problem i reaper

    Upplever ibland att render-funktionen i reaper är lite opålitlig. Har hänt att en kicktrumma typ slagit ett extra slag osv. Dock försvinner detta när jag "renderar" igen. Någon som har märkt något liknande eller har någon förklaring till fenomenet?
×
×
  • Skapa ny...