Jump to content
Annons

Razamanaz

Medlem
  • Antal inlägg

    79
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Razamanaz

  1. Jag vill slå ett slag för en vanlig billig sennheizer md 421 det är min favorit!
  2. Valfri marshall me gubbrock ljud och så en mxr distortion+ pedal och en gitarr med dimarzio super distortion mickar sen ylar det!
  3. Jag närmar mej! Bort me alla distar exiters och sånt! Men nu blev det kanske lite väl mkt bommul i truten typ :-) https://soundcloud.com/lurkenboogieband/ove-linderoth-blues-5
  4. Sant den har verkligen inte rak frekvensgång! Men diskanten låter ju bra och dyr! Shure sm7b har ju rakare frekvens gång än 421 men den har ful mid medans 421 har snygg diskant, det är skilnaden!
  5. Håller med föregående talare om boosten! Jag skulle kopplat: stämmare phaser wah kompressor boost dist overdrive delay Osäker angående tremolo men troligen sist?
  6. Hur är den i mellanregistret? Mellanregistret gör att Sm7b går bort enligt mej!
  7. Är ruskigt nyfiken på Beyer m88! Billig mindre hypad diskant än 421 och re20 och ett betydligt listigare format! Nån som testat?
  8. Har använt den till typ allt, framförallt sång och nylonacke är den bra på, ibland bättre än EV re 20 och alltid ljusår bättre än sure sm7b. Den är lite lyft i diskanten så tamburin är kanske inte så bra att använda den till!
  9. Vill ha!!!! ADT är en aparat som simulerar Double tracking!
  10. Tack för alla goda råd, faktum är att jag lär mej jättemycket! Tror ett stort problem är min "trubadur trötta röst" i kombination med högljud skränig punk, hade varit lättare om jag varit Johnny Rotten eller Ulf Lundell typ :-)
  11. Allt! Antingen försvinner den eller så ligger den ovanpå! Antingen blir det för mycket ssss eller så låter det som jag saknar framtänder! Kanske sjunger jag för dåligt helt enkelt?! https://soundcloud.com/lurkenboogieband/ove-linderoth-blues-1 Tack för alla goda råd, den där exitern e lurig att ta bort den gjorde mkt, men det är inte riktigt där jag vill än! Ska även försöka få bukt med denna https://soundcloud.com/lurkenboogieband/va-rldens-a-lsdta-yrke-1
  12. Bra mickar tveklöst! Skulle jag bara få äga en mick skulle det bli en md 421!
  13. Sitter och mixar och får bara inte till sången hur jag än gör Brukar köra följande kedja Eq för att skära låga frekvenser och lite mid de-esser Nån preamp eller aural exiter Komprerssor R vox eller Puigchild kramer mpx bandare delay Impulse respons Allt utom första eq'n och delay är waves pluggar Av nån anledning får jag bara inte till det! Hur ser eran effektkedja ut på leadsången?
  14. Gibson Explorer melodymaker elgura 900:- ny i butik
  15. Waves Aspex aural exiter i det softa mix2 läget! Waves kramer bandare distar fint!
  16. Razamanaz

    Scheps 73

    Detta är en av få waves pluggar jag saknar, låter intressant !!
  17. Waves är bättre i dagens läge när datorerna klarar lite mer!
  18. Jag kör den på sång tillsammans med Waves fairchild, gillarn!
  19. jag kör polytune men har hört att dom som gör iRig har en superbra app!
  20. eq kompressor impuls respons bandekosim studer j37 jag gillar waves!!!!
  21. Om SE x1 hade haft lite mer "dyr diskant" hade den ju varit ûberbra! Å andra sidan hellre avsaknad av dyrdiskant än chinadiskant...
  22. PRE 73 färgar rätt mkt, vet av erfarenhet att det inte blir så lyckat att ha den mid puckeln på alla spår! Har bara hört dåliga saker om Blue minkarna förutom de svindyra rörmickarna, och då är troligen SEs dyrare minkar bättre!
  23. jaaaa skicka mej! Hur mkt brusar dom? Både cm3 och Neumann 184 brusar endel! Snudd på för mkt för att spela in enbart nylonacke!
×
×
  • Skapa ny...