Jump to content
Annons

Illusionen

Medlem
  • Antal inlägg

    1
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Illusionen

  • Födelsedag 1987-11-17

Om mig

  • Kön
    Man
  1. Diggar din stil! Här e jag. https://soundcloud.com/illusionenmusic
  2. Senaste Musikvideo! MVH Rikard
  3. Har du beats utlagda någonstans för lyssning?
  4. Tackar! Nämen vad trevligt, sysslar du själv med hiphop?
  5. Här är en låt istället som är lite mer "seriös"
  6. Tackar för din åsikt! Nä tanken var väl inte att förmedla nån känsla vi gick helt enkelt bara loss o spotta lite ^^
  7. Markera loopen, håll in allt knappen, dra den & släpp? Eller om du menar att det bara ska repetera sig, så markerar du ju med dom där 2 små flikarna i tidsfältet (över förstaspåret) det område som ska loopas. Tryck in snappen och "use quantize" för anpassning av bpm. Dock har jag inte 7an själv.
  8. Ganska vanligt förekommande bland Hiphop men framförallt Dj's generellt. Checka denna!
  9. Jo, fascinerande och svårt som fan! 🙂
  10. Kan nog vara en kombination av båda. Dock är micken jävligt essig. Sen la vi inte direkt ner våran själ i mixningen, mest en kul grej bara.
  11. "Bra på att spela in s"? Syftar du på den uteblivna De-essern?
  12. Tackar för den! Angående flowet så vet jag hur du menar. För min egen del så utvecklas mitt flow precis tvärt emot. Förr körde jag mera till trummorna, men tycker personligen det låter lite B i vissa sammanhang. Försöker variera och köra ett relativt avancerat flow! Sen avr denna oseriösa text skriver till ett helt annat beat med annan BPM. Beatet kan jag ej ta props för, det är snubben på turntabeln som står för det! Annars brukar jag prodda mina egna beats själv för det mesta!
  13. Tjena Rikard heter jag, sysslar för det mesta med Hiphop, både producering och rap. Har även senaste tiden börjat med experimentell Triphop. Har hållit på sporadiskt i flera års tid. Kör allt i Cubase! Lägger första versen utan break på denna länk för att visa vad jag är kapabel till. Triphopprojektet kommer läggas upp inom kort.
×
×
  • Skapa ny...