Jump to content

Jobaland

Medlem
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Jobaland

 • Rank
  På gång

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Åland

My music online

 1. Mitt första album om 5 låtar finns nu på Spotify. Det har varit en lång, men häftig skapandeprocess om ca 4 år där jag jobbat ensam. Allt är gjort i Reason 8 med diverse RE's. Slutmix och mastering i samarbete med Rush sounds (https://rushsoundsstudio.wordpress.com/) som skötte spakarna, vilket fungerade toppen (den biten hade jag verkligen underskattat :-). En kul detalj är att det är min då 8-åriga dotter som wailar i refrängen på Endless Lullaby. Ganska häftigt resultat tycker jag själv
 2. Snygg produktion. Melodierna funkar bra i mina öron. Jag skulle kanske korta ned passagerna och introt något (blev aningen enformigt). Finalen var super.
 3. Hejsan! Jag kallar mig Jobaland och är ännu en i mängden som sysslar med elektronisk musik... Jag har haft ett långt uppehåll på nästan 10år från musikskapandet, men har nu äntligen fått lite tid över för detta igen. Efter införskaffande av Reason så har jag återupptagit min musikaliska resa. Jag jobbar ensam och siktar egentligen inte på någon speciell genre. Målet är en produktion som känns/låter bra rakt igenom (känns det igen kanske ). Låtskrivandet känns ganska OK, men jag blir ofta osäker på arrangemanget och mixningen. Jag är därför tacksam för alla kommentarer och tankar. Om någon är intresserad så är jag även öppen för någon form av samarbete. Nedan kommer några av mina alster på Soundcloud för den som vill lyssna: https://soundcloud.com/jobaland/lets-move-on-part-ii https://soundcloud.com/jobaland/endless-lullaby-mix-fix-20130323 https://soundcloud.com/jobaland/losing-ground-less-is-more https://soundcloud.com/jobaland/stealing-our-show-vox-fix Tack för mig!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.