Jump to content
Annons

stoffemannen

Medlem
  • Antal inlägg

    118
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

13 Bra
  1. OK, tackar, låter toppen att det kanske går att få bort! Ska prova det sen. Återkommer med resultat 🙂
  2. Har testat EQ men det funkar inte riktigt som jag vill. Finns det inget verktyg där man bara skär av den toppen så att säga? Jag kör reaper. Lyssna t.ex vid 38 sekunder, puff! Edit> "S" var hemska innan men fick rådet att köra de-esser så det är det på denna nu men man kanske skulle lägga på lite mer av den, alternativt lägga om sången och sätta upp mic och popfilter som det ska vara. Hade lite för bråttom när jag spelade in...
  3. Går det att maskera "puffljud" som tydligen har slunkit igenom även fast man har haft ett popfilter framför micken eller måste man lägga sången igen? Jag gjorde något fel vid inspelning. Lyssna på den här som jag jobbar på så ska ni få höra några tydliga puffar..: http://soundcloud.com/stoffemannen/betrayal-2
  4. Precis som 90% av inläggen i den här tråden då. Känns som man har hamnat på Lunarstorm eller något ibland. Håkan har ju kopierat och direktöversatt, Det vet man ju så fort man kollar!? Jag fattar inte hur så många yngel kan säga emot och dra upp långa juridiska utlägg om brottsbalken när frågan är en aning mer enkel, kort sagt.. Lägg ner.
  5. Snygg! Vad är det för någon? Själv gillar jag ibanez huvud, det är snyggt (har bara en gammal iba kvar, men är inne på att köpa en sådan fast sjusträngad). Annars gillar jag också LP modellerna, har en ESP Eclipse sunburn som är så grymt snygg att man får ribba. Dessutom den bästa jag har spelat på. Är snabbare på den än på t.ex min jackson räsergitarr (konstigt nog).
  6. Hehe tack du otroligt trevliga människa 🙂 Jag har säkert skrivit en fem inlägg i tråden OM håkan kråkan och hans uppenbara stölder, men efter det började ni skriva en så där 450 inlägg om varandra och hur dumma och värdelösa uppfattningar ni (de andra) har. Det har ju ingen glädje av. Det är bara det jag menar. Peace
  7. +1 Snart 500 inlägg och 89% av dem är personangrepp eller bara elaka i största allmänhet. Det var en bra tråd från början..
  8. Juridiskt har du rätt, men i det här fallet är det så uppenbart att HH har med uppsåt stulit/lånat text från andra att det blir svårt för allmänheten att frikänna honom. Scenario: Säg att när du går hemifrån så ser du med dina egna ögon en man stjäla en bil. Du känner igen killen och du vet vem det är, du ser honom på nära håll och vet med säkerhet att han är tjuven. Rätten har inga bevis och mannen har ett starkt (fake) alibi men du som såg honom vet att han är skyldig till stölden. Detta med HH är lite samma sak. ALLA vet att han har stulit men det är inte prövat i tinget, alltså är han oskyldig juridiskt men i allmänhetens ögon något annat.... Kalla det vad du vill.
  9. Riktigt korkade åsikter vissa har här. Alla vet ju att HH har snott/stulit/"lånat"/direktöversatt, eller vad man nu vill kalla det, texter från stora (riktiga) artister i princip alla sina "alster". Han har även gjort detsamma med melodier och sound. Han borde hamna i fängelse. Jävla clown det där.
  10. Du är inte allvarlig nu va? 🙂 Bättre än orginalen?? Haha. "Wax Audio" har förstört två bra låtar i mina öron. Att göra så där borde det vara fängelse på 😉
  11. Dummaste jag har hört att gitarristerna skulle försvinna bara för att det finns ett halvbra alternativ. Hur mycket bättre låter inte en riktig gurka mot det här (RIKTIGT BRA LÅT förövrig och NO OFFENSE till TS!) men jag menar att det lät som du spelade ett synthsolo med gitarrljud om du förstår vad jag menar. Helt klockrent är det inte men det handlar i slutändan ingenting om det. Varför spelar man gamla ståbasar fortfarande, varför kommer jag aldrig slänga gurkorna? Jo det är KUL att lira och är mer jag! Live då, hur gör man då?
  12. Zakyath for president! Hellström är en omoralisk och omusikalisk bluff.
  13. Igår kom en av ungarna hem från dagis med en teckning som man ser är ritad av en vuxen men barnet påstår att han har ritat den, jag tänkte direkt på "Helstöld" för så är det med Håkan-kråkans låtar tycker jag 🙂 - "Den här har ju inte du skrivit håkan....?😉" - "joohoo, för de har jag la ena visst gjort! buuhuuu.."
  14. Exakt! Covers är covers och plagiat och textstöld något helt annat.
  15. Bra talat. Det är säkert en svår process att stämma honom men jag hoppas att någon gör ett försök. Han är en bluff.
×
×
  • Skapa ny...