Jump to content
Annons

Pontus Svensson

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

2 Neutralt

Om Pontus Svensson

  • Födelsedag 1982-02-05

Om mig

Senaste profilbesökare

1 097 profilvisningar
  1. Hur tänker en av Sveriges främsta mixare när ett av världens mest legendariska band ska ge ut sin senaste platta i Dolby Atmos? Vi har besökt Bernard Löhr i Mono Music Studio för att ta reda på just det.
  2. Då är det troligtvis xlr-kontakten på lådan som har tappat pinne 2 (eller hål kan man väl säga eftersom det är honan). Kolla om du kan skruva upp den och löda om. Lite meck, helt enkelt.. 🙂 Det kan ju vara lägre in i lådan, men det är lite mindre troligt.
  3. Tjo! Låter som den heta sidan av balanseringen är fel, antingen i lådan eller i kabeln. Fungerar sladden alltså med en annan låda och samma utgång på mixern?
  4. Jag håller med tidigare inlägg, matriser om det är ett utljud (L&R eller Mono) som ska komma i flera högtalare och auxar (mixar kallar yamaha det) för monitorer / suroundsystem eller vad du nu har. Ett tillägg, bara. Mastern för varje aux hittar du på masterlagret, men mastern för en matris finns inte som standard på LS9-16. Den måste du själv välja i ditt custom fader-lager, vilket du gör under setup. Här kan du också hitta inställningar för om matriser och mixar ska vara i stereo eller mono. Lite pyssel, men det kan du nog få ihop!
×
×
  • Skapa ny...