Jump to content

JWest

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About JWest

 • Rank
  På gång
 • Birthday May 2

About me

 • Kön
  Man
 1. Ja tack så mycket, jag kom fram till 102,4 om jag inte minns fel via 10LOG(... oj nu kmr jag inte ihåg riktigt,) men jag förmodar att facit är fel! Tack för hjälpen!
 2. Hej, jag har ett prov imorgon och har fastnat på en fråga: Om vi står 107m från SS och SPL-mätaren visar en höjning med 27dB vid rörelse från den punkten, hur långt har vi flyttat och åt vilket håll? Svaret står som: markera detta för svaret ---> (102,7 meter framåt.) MEN hur jag än räknar så kommer ja inte fram till det. Kan det vara så att skolan har skrivit fel? Om någon vet hur man räknar ut och isåfall skulle kunna skriva ner uträkningen vore det underbart!
 3. Det finns bara ett alternativ, varpå att det står "Standard Alternativ"
 4. Okey tack för all hjälp. Jag får försöka fixa något. 🙂
 5. Jo det har jag. Men endast för högtalar ingång, man måste välja för mikrofonen och där står det ej något om Saffire. Men jag får väl helt enkelt fixa en ny mick för skype och använda JJLABS till cubase och FL. Får försöka få den funka på något sätt.
 6. Nej alltså det är ingen USB-mik tror jag inte. Den ska ju sitta inne i ljudkortet (Saffire) som i sin tur sitter i datorn med en USB sladd. Men mikrofonen har ju en sån där sladd med stort och runt uttag/intag.
 7. Nej alltså det är ingen USB-mik tror jag inte. Den ska ju sitta inne i ljudkortet (Saffire) som i sin tur sitter i datorn med en USB sladd. Men mikrofonen har ju en sån där sladd med stort och runt uttag/intag.
 8. Tack. Men den fungerade på min gamla dator, precis som den är inkopplad nu. Frågan är om micken inte fungerar på ett Windows 8 operativ system, eller?
 9. Precis jag försöker och på Skype står det att som högtalare så är Saffire använd. men man måste välja ingång för mikrofon också men där finns det inget att välja på som om att mikrofonen min inte är inkopplad.
 10. Som du ser på bilden så är den redan inkopplad i ljudkortet i ingång "1". och 48V är påslagen. Så i exempel som jag behöver just nu till Skype så försöker jag välja mikrofonen men den syns inte. och Saffire har jag valt som högtalaringång. Gör jag rätt?
 11. Tjena, jag har nyligen köpt en ny dator. En PC Packard Bell Windows 8, triple core processor etc... Till min förra dator fixade jag en Focusrite Saffire 6 USB ljudkort och en JJLABS BMC mic inkopplat till ljudkortet. Nu när jag har bytt dator fungerar inte mikrofonen. jag har laddat ner drivrutinerna till ljudkortet (för jag har tappat bort cd man fick med) Jag undrar om jag måste ladda ner några nya drivrutiner för mikrofonen också? och isåfall om någon har någon länk att rekommendera? Fungerar just för tillfället varken till Cubase eller FL studio, heller inte till enklare program som
×
×
 • Create New...