Jump to content
Annons

Deax

Medlem
  • Antal inlägg

    26
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. Kan det vara för att jag har för många synthar igång?
  2. Tackar, får kolla! 🙂 Har plats på hårddisken men det verkar som att jag inte kan exportera filen när projektet går över 2mb.. Gör jag ett nytt projekt går det att exportera som vanligt..
  3. Går inte ens att exportera till mixertracks eller wav.. får upp felet "Dib cannot be made" har läst runt lite på internet och det verkar vara för att låten tar för stor plats, över (2mb).. Vet du hur man kan lösa dib cannot be made?
  4. Okej, tackar ska prova detta! Är ej hemma nu över jul men jag återkommer sen när jag är hemma om det funkar 🙂 Känns ju lite surt när man precis gjort klart en låt och det inte funkar..
  5. Har läst och försökt hitta något om de där men hittar inget vettigt som verkar lösa problemet.. Du har inte någon aning?
  6. Hej, nu när jag har gjort klart en låt så går det inte att klicka på export till mp3.. Det funkar med andra projekt men inte på den hära.. Sen kommer det ofta upp en ruta dib cannot be made.. Vet ni hur jag löser detta? /Deax
  7. Deax

    Dolda effekter

    Tjenare! någon som har några bra tips på "dolda effekter" typ småljud som man kan ha i en houselåt? allt från fx;s, percussions osv. /Deax
  8. Deax

    Build up melodi

    Tjenare! Vad ska jag använda för att göra en ett "melodi build up" alltså så att melodin går högre och högre. I sytrus vet jag att det går att göra ett automation clip på pitchen. Men om jag ska göra det med nexus så låter det inte bra. Så hur ska jag göra det med Nexus?
  9. Ja men, jag letar nån annan synth som har bra housepresets.
  10. Tackar ska kolla upp! Tackar!
  11. Deax

    Tips på bra synthar?

    Några bra tips på några synthar man kan lägga ihop och få ett skönt house sound? Kör Nexus och Sylenth1. 🙂
×
×
  • Skapa ny...