Jump to content
Annons

Soundprocessingstudio

Medlem
  • Antal inlägg

    433
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    3

Allt postat av Soundprocessingstudio

  1. Lyssna på alla gamla plattor, så fantastiska produktioner har de inte, men bra låtar har de! Kör bara! 🙂
  2. Det låter bra! Jag tror du har spenderat så mycket tid till att leta fel i alla produktioner att du till slut inte bara kan lyssna och njuta. Du är på en så hög nivå att nu är det dags att bara skriva bra låtar och släppa ut på löpande band. 🙂
  3. Spar pengarna och använd det du har. Ett par studiomonitorer kan vara värt att investera i och kanske ett par hörlurar. Men reflektionsfiltret är bara att kasta pengarna i sjön.Lägg mer tid på att lära dig den utrustning du har, du har så det räcker för att kunna göra en hel skivproduktion. Det handlar mer om kunskap. En större skärm kan vara att föredra men inget måste.
  4. http://inkscape.org/ Några firmor har jag inge koll på men där har du ett gratis program för att skapa digital grafik, men räkna med att lägga ner många timmar för att lära dig det.
  5. Okej låt oss sammanfatta vad som kommit fram i den här tråden. Du är en grym 19årig snubbe som kan typ allting om musik (ja förutom att producera grymma låtar då) Du kan berätta hur du vill att det ska låta och du hör på en gång om det låter bra eller dåligt. Du ska slå stort och bli känd och rik och det ska givetvis ske utanför Sverige. Du hoppade av musikutbildningen du gick trots att det gav dig så mycket. (gissar att anledningen är för att du är så grym) Alltså jag är övertygad om att du känner precis så här och att det stämmer till 100% för dig och det lägger jag mig inte i, frågan du måste ställa dig är VARFÖR ska någon annan känna lika dant när du inte har en endaste ljudfil att visa upp vad du kan? Vi har enbart möjlighet att bedöma dig utifrån vad du skriver här, någon annan information finns inte att tillgå. För övrigt tycker jag mig se att du har svåra tendenser till att kunna samarbeta, för samarbete handlar inte om att någon ska säga vad den andra ska göra utan man ska tillsammans komma fram till beslut. Skrivit i all välmening. Lycka till med karriären! //Soundprocessingstudio
  6. Det beror ju lite på i vilken bemärkelse man menar med coverband? Coverband = afterski & party går helt bort i min värld även om jag förstår varför de finns. Coverband = trubadurer som framför musik utan att vara alltför klämkäcka tycker jag kan vara sjyst, typ akustiskt gig på någon pub, alternativt något sjyst bluesband. Coverband = Tribute tycker jag kan vara riktigt roligt eftersom musikerna oftast brinner så enormt för musiken och framförandet.
  7. Välkommen! Du borde skriva en bok om ditt liv tycker jag. Det var intressant att läsa om.
  8. Kul! Grattis!! Har inte lyssnat på hela men ett par låtar och det låter bra! Till nästa skiva önskar jag höra akustiska trummor så blir det fulländat! 🙂
  9. Ni kanske ska läsa igenom era avtal ni skrivit på?
  10. Hatten av för Claes som till skillnad från alla andra inte hånar utan verkligen ger ett svar! Det behövs fler som dig.
  11. Spar dina pengar, åk till Ikea eller Jysk och köp ett billigt täcke och häng upp på reflekterande vägg eller vad det nu må vara.
  12. Om du tycker det fungerar så kör på! 🙂 Själv skulle jag jag aldrig komma på tanken men jag är gammal trummis och jag tycker tejpade trummor kan jämföras med att spela dämpat på gitarren konstant.
  13. NutCase: Mitt bäst tips är att lägga ner diskussionen, jag vet av egen erfarenhet att folk här är livrädda att någon ska prata illa om miditrummor troligtvis eftersom det är enda sättet för folk att kunna göra inspelningar med någorlunda hyfsat ljud. Det samma gäller gitarrstärkarsimulator. För övrigt håller jag med dig i det du säger.
  14. Tjafsa får du göra med andra människor som tycker om att tjafsa, låt mig tipsa om en snubbe som heter Valle här på forumet.
  15. Nu skrev jag ju - Men den dagen jag läser ett mer ordentligt inlägg med mycket fakta så kanske jag överväger att det ligger något i det. - Alltså med det betyder att jag tror det är skitsnack men jag är inte sämre än att jag kan erkänna något när det blir bevisat och jag är fortfarande intresserad av att läsa för annars har jag ju inte skrivit den meningen. Och mitt bidrag är givetvis att berätta att jag inte tror på det. 🙂
×
×
  • Skapa ny...