Jump to content

dj christian

Medlem
 • Posts

  81
 • Joined

Reputation

0 Neutralt

About me

 • Kön
  Man
 1. Alla gamla länkar jag sparat från forumet fungerar inte längre. Vad har ni gjort? Det måste ha hänt de senaste månaderna.
 2. Är också intresserad av en liknande med 49 tangenter. Vilket märke är det bästa? M-Audio, Korg, Novation mm?
 3. Elkabel? Ett skämt? Ja mikrofonkabel och högtalarkabel är väl samma? Men den förstnämnda är väl i stereo?
 4. I mitt fall högtalarkablar, XLR HANE till XLR HONA. Vilket märke och ställe kan ni rekommendera? JAg är lite trötter på att dra till 4Sound och köpa deras överprisade kablar. Tack på förhand!
 5. Ja som trådämnet lyder. Är dessa tillräckligt bra? Kör redan Adam A7X men vill ha några mindre monitorer för mindre kritiskt musiklyssnande där avkall på bas är godtagbart men ljudkvaliteten fortfarande är viktig. Tack på förhand!
 6. Har hört att det är dålig matning från hörlurs ampen på det ljudkortet.
 7. Vad är det för skillnad mellan RME 400 och UC?
 8. Varför köra alla dessa omvandlare? Vad gör dem utöver ditt ljudkort? Är det digitalt du kör?
 9. Jag har lediga lineingångar på mixern det är en Dateq mixer av äldre modell. Jag vill dock inte ha datorn kopplad via dj-mixern när jag håller på med musikproduktion, ja det är ju självsägande. Tack för tipset ska kolla in den!
 10. Jag har ett par ADAM monitorer. Problemet jag känner jag har är att jag måste byta sladdar hela tiden när jag vill växla mellan datorn och dj-utrustningen, i det här fallet mixern monitorerna är kopplade till. Finns det någonting smart trix runt detta?
 11. Är det något speciellt märke du kan rekommendera? Jag letar inte efter det typiska lakritssnöret och det ska inte kosta mer än några hundralappar som mest. Är Klotz bra?
×
×
 • Create New...