Jump to content
Annons

aburman

Medlem
  • Antal inlägg

    302
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av aburman

  1. Har för mig att jag gjort detta i FL någon gång, där är det iaf. möjligt att mappa vissa delar av klaviaturen till olika kanaler.
  2. iPhone 3G Htc P3600 (4-sale) Nokia E51 (jobblur)
  3. En cool typ vid namn Ronald Jenkees som gillar att jamma... Här gör han även en egen tolkning av Canon in D Albins busringning är ju åxå suverän :-D
  4. Ett tips kan vara att uppdatera även z3ta, om du kör med någon lite äldre version.
  5. Den andra låten var riktigt bra.. Har du gjort fler liknande låtar som du kan tänka dig att dela med dig av? Kul å höra att du gillade den. Tyvärr har jag inte någon ny låt men jag har en på G som vi skall spela in sången till så fort som möjligt. Kan posta den här så fort den är färdig, ungefär samma stuk på den.
  6. Välkommen! p.s. Piano-versionen av SOI som ni hade som bakgrundsmusik på hemsidan var grymt skön, synd att den va så kort bara 😲
  7. Kan du förklara vad du menar med detta??? Det spelar ingen roll hur mycket hård- eller mjukvara man har så länge man inte behärskar dom.
  8. På vilket sätt var mixningen i FL trist, var det nåt du ville göra men som FL på något sätt satte stopp för? Precis som i FL är du tvungen att "knappa på tangetbordet" i andra DAW-program så länge du inte skaffar klaviatur/kontroller, och bådadera fungerar även i FL. Om du redan lagt ut pengar på FL kanske det vore skäl att lära sig innan du köper ett till. 😆
  9. Tascam Fireone, då har du ljudkort med pre-amps och kontroller i ett och samma. http://www.tascam.com/details;8,14,104.html Snygg är den också. Testades i Studio för inte så länge sen, minns tyvärr ej vilket nummer de va.
  10. aburman

    Vista

    Stäng av UAC och installera SP1!
  11. Det beror på vilken version av Vista man har men med vissa så kan man "nergradera" till XP med Vistas cd-key.
  12. Kör Xp med SP3 RC2 och har bara märkt positiva saker. Både lite snabbare och stabilare. På jobbet kör jag Vista med SP1 på en snabbare dator men som ändå är mycket långsammare 😉 Vista blev snabbare med SP1 men är ändå hästlängder efter Xp med SP3. (Lägre är bättre)
  13. Konstigt att de som oftast startar denna typ av av ämnen aldrig svarar efter sitt första inlägg...
  14. Automatisera volymen för pianot. Sök i FL-forumet på "automatisera" så hittar du mer info.
  15. Du menar Abba - Gimme gimme
  16. Om du har 5 så lägg två till vänster, två till höger, och den du är mest nöjd med i mitten och med lite högre nivå än de övriga.
  17. Nej du är inte ensam, jag föredrar det gamla "skalet" just för att inläggen inte tar upp hela sidbredden.
  18. I värsta fall kan du använda en fin nål och sticka ett litet hål på dammskyddet, vinkla nålen lite och dra ut bulan.
  19. Hade gärna lyssnat men får nervsläpp på Myspace jävla dyngspelare...
  20. Går inte å jämföra med Youtube där det är frågan om bedrövlig bildkvalitet och monoljud.
  21. Mina två senaste alster gjorda i FL. It's all over (Acoustic) Perrra - This is my way (Dj Zero Rmx) Mycke pluggar blir de...
  22. aburman

    bas ?

    Pröva att höja basen du använt en oktav och se hur det blir. Jag skulle nog vara mer orolig för sången, om man nu kan kalla det sång.
  23. Som vanligt kryllar det av idiotiska svar så fort någon nämner Basshunter här i forumet... Om du inte orkar skruva till egna ljud så testa att ladda ner färdiga ljudbanker till olika mjukvarusynthar. Dessa är det sedan lätt att finjustera eller modifiera lite med alla olika inställningar.
  24. Vem är det som sjunger i den engelska versionen?
×
×
  • Skapa ny...